Esztétikailag melyik a jobb?
Ha valakinek nagyon sok a súlyfelesleg (50-60 kg) akkor esztétikailag melyik szebb:
a, lefogy ugyan, de a fölösleges bőr ott fog lógni
b, akkor már jobb ha kövér marad, de legalább nem lóg semmilye
Most az egészségügyi oldala nem szempont
27. Eleve az egész hozzáállásod rossz. Ha meg is akarod tartani a lefogyott súlyodat , és nem jojózni össze vissza ( ami nagyon megterheli a szervezetet), EGÉSZ ÉLETEDBEN oda kell figyelni és kontroll alatt kell tartani az étrendedet, és a mozgásmennyiséget, különben hamar vissza fogsz hízni.
Te csak szélsőségben gondolkodsz, ès ez az egyik oka a soknak, amik miatt az emberek képtelenek tartósan lefogyni. Rossz a stratégiád, de akkor majd a magad kárán tanulod meg. Az is egy módja annak, hogy átess egy egészségesebb és ésszerűbb életmódrendszerre.
Mit ne adtam volna érte, ha anno nekem is elmondja ezt valaki, hogy nem koplalással lehet csak lefogyni. Rengeteg szenvedéstől kíméltem volna meg magam... Aztán Mire megtaláltam a jobb utat, már majdnem késő volt.
Igen, ezt tudom.
De azt is, hogy nekem folyamatos motiváció kell, hogy kitartó legyek. És heti fél kiló nem motivál.
Ez nem csak a fogyókúrára igaz, hanem mindenre amit csinálok. Millió dolgot adtam már fel az elején, mert nem láttam elég gyorsan eredményt. A fogyásnak is mindig ez volt a buktatója, és ezért lettem 130 kiló.
Hát akkor maradj 130 kiló vagy petyhüdt bőrű és beteg.
Vagy próbálj meg fejlődni végre és túllépni ezen. Menj el akár egy pszichológushoz.
Még nem fáj eléggé. Majd ha igen, akkor rájössz, hogy a lassú fogyás is jobb mint egész életedben koplalni-zabálni-koplalni-zabálni ördögi kör
.
Pedig fogsz,mivel egészségtelenül keveset eszel,ezt a szervezet meg fogja bosszulni falasrohammal
Idegesítő amúgy ez a sok idiota mazochista fogyokurazo,aki még véletlenül sem kepes normális kiegyensúlyozott dietara,csak mindent azonnal akar és lehetőleg könnyen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!