Esztétikailag melyik a jobb?
Ha valakinek nagyon sok a súlyfelesleg (50-60 kg) akkor esztétikailag melyik szebb:
a, lefogy ugyan, de a fölösleges bőr ott fog lógni
b, akkor már jobb ha kövér marad, de legalább nem lóg semmilye
Most az egészségügyi oldala nem szempont
A kérdező bálna méretű
Sajnálom
Ha nem tetszik neki fogyjon le normálisan végleg,nem éhezéssel🤷
Utolso, lehetsz még te is akkora balna hogy egy oceanban sem fersz majd el. Sosem tudhatod. Masokat balnanak nevezni, nem semmi… az utcan miert nem mesz oda nagydarab emberekhez ilyeneket mondani? Miert csak a neten ekkora a szad? Ezt te jellemnek nevezed?
Kerdezo amugy ismertem valakit aki lefogyott valami 160 kg-rol, ferfi es a hasa ott log neki mint egy koteny, nagyon nem szep, de igy sem banya meg.
Utolso, lehetsz még te is akkora balna hogy egy oceanban sem fersz majd el. Sosem tudhatod
Dehogynem☺️ és nem nem leszek,mert odafigyelek. Persze persze tudom mindenki hormonzavaros, képtelen fogyni, és csak attól is hizik hogy kajara néz 😃
"miközben itt mondjuk neki"
Nagyon jól teszi, aki nem követi egyből azt, amit itt, a gyk-n olvas.
66.
Hat bocs de aki vasarnap este ezzel van elfoglalva annak szar elete van nem kicsit. En nappal irogatok ide ha nincs jobb dolgom, nem vasarnap este.
67.
Te normalis vagy most oszinten? Mi kozod hozza? Rad tartozik? Teged milyen alapon zavar ez? Elmebeteg vagy, mar mondtam.
68.
Igazad van total! Egy rakas baromsagot hordanak ossze ezek a csocselek emberek itt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!