Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Esztétikailag melyik a jobb?

Esztétikailag melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Ha valakinek nagyon sok a súlyfelesleg (50-60 kg) akkor esztétikailag melyik szebb:

a, lefogy ugyan, de a fölösleges bőr ott fog lógni

b, akkor már jobb ha kövér marad, de legalább nem lóg semmilye

Most az egészségügyi oldala nem szempont

máj. 9. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
Nemrég volt erről itt kérdés, ahol valaki azt írta hogy ha az orvosod által dokumentálva van vmi 40 kg fogyás, akkor elvileg megcsinálják tb-re a műtétet. Nem tudom így van e valóban, csak rémlik hogy itt láttam. Esetleg kérdezd meg a háziorvost erről.
máj. 10. 08:13
 12/73 anonim ***** válasza:
43%

Én most őszinte leszek veled, jól le is fognak pontozni. Nekem a párom duci. Szeretném ha lefogyna, hogy egészséges legyen és sokáig éljen. De én már megszoktam és szeretem a testét úgy ahogy van. Őszintén, a hideg kiráz a gondolattól hogy lefogy és ilyen nagy bőrlebernyegek fognak lógni róla... Természetesen támogatom a fogyásban, az egészsége és a komfortérzete miatt fontos. Meg aztán valószínűleg ha ott tartunk, nem fog érdekelni, csak most furcsa belegondolni. :)

De ugye az a szerencse hogy még mindig ott a lehetőség a műtétre. Úgyhogy ne add fel, fontos hogy lefogyj!

máj. 10. 09:07
 13/73 anonim ***** válasza:

A te esetedben sokkal fontosabb lenne az egészséged miatt lefogyni, nem a kinézet miatt. (Az, hogy nem szólnak be neked, arra mutat, a környezeted tapintatos emberekböl áll, de ettöl még látják, hopgy borzasztó kövér, formátlan vagy.

Ahogy a 10-es írta, ha dokumentálva van a fogyásod (orvosnál, nem otthon), ha szükséges, a TB átvállalja a mütét költségeit.

Emellett ha megfogadod a 9-es tanácsát, illetve nem gyorsan akarsz lefogyni, adsz idöt a szervezetednek, nem fog lógni a böröd igazán.

máj. 10. 11:39
 14/73 A kérdező kommentje:

Akkor megpróbálok beszélni a házi orvosommal. Bár nem is igazán ismerem, életemben nem jártam nála.

A nagyobb baj hogy 10 kiló már lement :(

máj. 10. 15:11
 15/73 A kérdező kommentje:

35 éves vagyok, azért az egészség mellett nagyon fontos szempont a kinézet.

Amúgy egészségesebb voltam 10 kilóval kövérebben mint most.

máj. 10. 15:13
 16/73 anonim ***** válasza:
100%
Tehát most az a kifogás a fogyásra, hogy csúnya lesz a bőröd.
máj. 10. 15:33
 17/73 anonim ***** válasza:
#7 az a holgy majdnem 100 kilot fogyott, te a felevel nem igy neznel ki. Realisan nezve kb. ilyesmi borre szamithatsz, ami azert nem rossz, foleg az elonyokert cserebe, amit a fogyas ad: [link]
máj. 10. 15:38
 18/73 A kérdező kommentje:
Ez nem kifogás, de nyilván azért szenvedek, mert szeretnék kinézni valahogy. És jobban mint most
máj. 10. 15:50
 19/73 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen túlsúly mellett mindenképpen keresd fel az orvost, illetve keress fel egy dietikust az étrended (meg a megfelelö sport) összeállításához, ha most kevésbé érzed magad jól, mint 10 kilóval nehezebben, akkor valamit nem jól csinálsz.
máj. 10. 16:10
 20/73 A kérdező kommentje:
Nyilván valamit jól csinálok, ha 10 kiló ment le egy hónap alatt.
máj. 10. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!