Esztétikailag melyik a jobb?
Ha valakinek nagyon sok a súlyfelesleg (50-60 kg) akkor esztétikailag melyik szebb:
a, lefogy ugyan, de a fölösleges bőr ott fog lógni
b, akkor már jobb ha kövér marad, de legalább nem lóg semmilye
Most az egészségügyi oldala nem szempont
Én most őszinte leszek veled, jól le is fognak pontozni. Nekem a párom duci. Szeretném ha lefogyna, hogy egészséges legyen és sokáig éljen. De én már megszoktam és szeretem a testét úgy ahogy van. Őszintén, a hideg kiráz a gondolattól hogy lefogy és ilyen nagy bőrlebernyegek fognak lógni róla... Természetesen támogatom a fogyásban, az egészsége és a komfortérzete miatt fontos. Meg aztán valószínűleg ha ott tartunk, nem fog érdekelni, csak most furcsa belegondolni. :)
De ugye az a szerencse hogy még mindig ott a lehetőség a műtétre. Úgyhogy ne add fel, fontos hogy lefogyj!
A te esetedben sokkal fontosabb lenne az egészséged miatt lefogyni, nem a kinézet miatt. (Az, hogy nem szólnak be neked, arra mutat, a környezeted tapintatos emberekböl áll, de ettöl még látják, hopgy borzasztó kövér, formátlan vagy.
Ahogy a 10-es írta, ha dokumentálva van a fogyásod (orvosnál, nem otthon), ha szükséges, a TB átvállalja a mütét költségeit.
Emellett ha megfogadod a 9-es tanácsát, illetve nem gyorsan akarsz lefogyni, adsz idöt a szervezetednek, nem fog lógni a böröd igazán.
Akkor megpróbálok beszélni a házi orvosommal. Bár nem is igazán ismerem, életemben nem jártam nála.
A nagyobb baj hogy 10 kiló már lement :(
35 éves vagyok, azért az egészség mellett nagyon fontos szempont a kinézet.
Amúgy egészségesebb voltam 10 kilóval kövérebben mint most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!