Azért híztam meg, mert akkor is eszem, ha nem vagyok éhes. Egyszerűen csak jó érzés enni. Most azzal próbálkozom, hogy eszem, de csak alacsony kcal tartalmú ételeket, tehát zöldséget, néha gyümölcsöt. Ezekkel eszem tele magam. De erről is szeretnék leszokni. Hogy csináljam?
Ne evéssel akard elütni az unalmad, ne evéssel akarj jó érzést okozni magadnak. Ha ez nem megy egyedül, nyugodtan keress fel pszichológust!
tegnap 09:13
2/12 anonim válasza:
Próbálkozz valami elfoglaltsággal. Túl sokat nem csinálsz semmit, hogy van időd állandóan enni. Sportolj, menj sétálni, túrázni, bármit, ami leköti a figyelmed, elviszi az időd, lefáraszt.
Volt egy pufi kisfiú az edzésen, ahová a fiam járt, Anyukája megmondta, nem azért hozza gyereket, hogy majd itt megváltja a világot és sportember lesz, hanem azért, mert addig sem eszik a gyerek. Nyertek legalább 3 órát.
tegnap 10:19
3/12 anonim válasza:
Én este beírom mit kéne ennem másnap, kiszámolom a kalóriákat meg makrókat és annál nem eszek többet
tegnap 12:02
4/12 anonim válasza:
3-as, én is így csinálom. Így előre tudom, mit fogok enni, ha épp nagyon ennék valamit, akkor az összes többit az adott napon úgy válogatom, hogy a makrók és a kcal jó legyen. Nem eszek össze-vissza, mert megvan előre minden, reggeli-ebéb-uzsi-vacsi. Ha edzek, beírom azt is, és olyankor jöhet egy jutalom túró rudi.
tegnap 12:40
5/12 anonim válasza:
Pszichológussal, ugyanis ez kényszeres dolog, nem annyi, hogy "holnaptól nem nassolok 0-24".
Dehogynem fogsz, mert megszoktad és kívánod. Ez a kaja függőség ugyanolyan étkezési zavar, mint az anorexia.
tegnap 14:04
6/12 anonim válasza:
Foglald le magad sétával, edzéssel, a sétára akár ott a pokemon go :D esetleg bringázgatás. Én is ha egész nap itthon vagyok akkor mindig ehetnékem van, de pl munka közben ami lefoglal vagy eszembe se jut vagy időm nincs rá
tegnap 19:11
7/12 anonim válasza:
Uborka répa retek...
Vagy
Pszichológus
Vagy
Ne legyen otthon mit enni
tegnap 21:29
8/12 anonim válasza:
#7: "ne legyen otthon mit enni"...eddig ez a legjobb tanács.!
tegnap 21:48
9/12 anonim válasza:
Pszichológussal. Van valamilyen mentális eredetű oka amiert eszel. Pl szorongás, unalom stb.
Azt kell megkeresni es kezelni
tegnap 22:57
10/12 anonim válasza:
Igazából fejben dől el, nem tudom mi váltja ki benned, de én is nagyon szeretek enni, és volt egy időszak amikor le kellett adnom pár kilót a sport miatt ( alapból nem voltam túl súlyos, de számított minden kiló ), ez sem olyan egészséges de elkezdtem rohadtul sok ásványvizet inni, persze a sima víz is jó lehet, csak nekem az üdítőkről is le kellett szoknom úgy mond, na de az a lényeg, hogy bármikor meg kívántam valami ételt, megittam egy két pohár vizet, nagyon el kell határozni fejben hogy akarod, és menni fog:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!