A folyamatos evésről hogy lehet leszokni?
Figyelt kérdés
Azért híztam meg, mert akkor is eszem, ha nem vagyok éhes. Egyszerűen csak jó érzés enni. Most azzal próbálkozom, hogy eszem, de csak alacsony kcal tartalmú ételeket, tehát zöldséget, néha gyümölcsöt. Ezekkel eszem tele magam. De erről is szeretnék leszokni. Hogy csináljam?tegnap 09:04
11/15 anonim válasza:
Majd leszoksz, ha fulladsz a refluxtól és hánysz is. De inkább ne várd meg ezt.
12/15 anonim válasza:
Nekem az is szokott sokszor segíteni, nem mindig persze, ha leírom miket ettem már aznap és hozzávetőlegesen kiszámolom a kalóriát.
A másik mankóm, hogy amikor elkezdek menni a konyha felé vagy sóvárogni étel után helyette inkább tornázom 10 percet, sétálok, felmosok, bármit mozgok.
14/15 anonim válasza:
Nekem a sport szabályozza ezt. Ha heti 2-3 x sportolok akkor nem kívánom a kaját. Ha nem sportolok eszem feleslegesen.
15/15 anonim válasza:
Nekem is sokáig ez volt (bár én nagyon hamar felismertem, sosem híztam el végig átlagos testalkatú voltam) ha unatkoztam ettem, chipset, csokit, stb. Aztán rájöttem hogy mennyivel jobb érzés hobbiból sportolni, és mennyivel jobb ha nem zabálom tele magam. Persze ehez rengeteg akaraterő kellett. Ha nem megy magadtól szerintem keress fel egy orvost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!