Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Esztétikailag melyik a jobb?

Esztétikailag melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Ha valakinek nagyon sok a súlyfelesleg (50-60 kg) akkor esztétikailag melyik szebb:

a, lefogy ugyan, de a fölösleges bőr ott fog lógni

b, akkor már jobb ha kövér marad, de legalább nem lóg semmilye

Most az egészségügyi oldala nem szempont

máj. 9. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
Én egyszer már lefogytam koplalással és két évig tartottam is. Az első terhességemig, amikor is elszaladt velem a ló a "most bármiből bármennyit" hozzáállás miatt. Aztán sorban jöttek a gyerekek. És két terhesség alatt újra fogytam (bár soha nem a kiindulási pontig, mert hamarabb jött a baba). Nekem ez a tíz év terhesség-otthonülés tett be igazán, amikor is unalmamban is ettem.
máj. 14. 01:02
 52/73 anonim ***** válasza:
75%
Szóval nem tudtad tartani a súlyod. Most vallottad be. Mi lesz a következő kifogásod, amikor 150 kilóra mész majd fel?
máj. 14. 01:10
 53/73 anonim ***** válasza:
76%
51. Vagyis nem tudtad megtartani a lefogyott súlyod, de nyilván lesz még pár kifogásod az évek során ahányszor visszahízol. Amíg az alapvető szokásaidon végleg nem változtatsz, (ide tartozik az unalomevés is), addig mindig lesz valami ami miatt visszahízol. Ezért kell a folyamatos, tudatos táplálkozás. Ami nem megy egyik napról a másikra. Hosszú hónapok, évek, mire annyira megszokod, hogy ne térj el tőle.
máj. 14. 01:24
 54/73 A kérdező kommentje:

Hát nyilván nem tudtam megtartani, ha sokat ettem.

Iszonyú végletesen gondolkodtok. Gondolom egy nőt sem láttatok, aki világ életében vékony volt, aztán terhesen meghízott és szoptatás után újra lefogyott. Mert az én környezetemben elég sok ilyen van. De tök jó, ha titeket Rubint Rékák vesznek körül, akik öt kilót híztak és szülés után a tini kori ruháikat hordták.

máj. 14. 04:28
 55/73 anonim ***** válasza:
81%

De te 130 kilósra híztál... Az rengeteg, az nem csak egy kis terhesség utáni felesleg. Az én tizenévig otthon lévő háztartásbeli barátnőim sem dagadtak a duplájukra, egyik sem. Mondjuk plusz 10-15 kg szülés után, ami a következő gyerekig le is ment.

Legalább egy pillanatra játsz el a gondolattal, hogy te nem csinálsz valamit jól...

máj. 14. 07:13
 56/73 anonim ***** válasza:
52%
55# nem fog...az ilyenek szentül elhiszik, hogy jó ahogy fogyoznak és kifogasuk mindig lesz ha valahogy mégis visszahiznak bálnára
máj. 14. 08:02
 57/73 anonim ***** válasza:
68%

56, Végülis az ő baja, nem tudom mit idegesítem magam rajta. 🤷

Én egyszer szedtem fel plusz kilókat, nem vártam vele, hanem azonnal cselekedtem, sportolni kezdtem, életmódot váltottam, mert láttam így ennek nem lesz jó vége, így 40 körül nem fog ez magától megoldódni. Ezért is képtelen vagyok megérteni az ilyeneket...

máj. 14. 08:18
 58/73 anonim ***** válasza:
79%
A kövérség nem lehet szép. A lógó bőrt el lehet tüntetni.
máj. 14. 12:21
 59/73 anonim ***** válasza:
Szerintem az A) es remelhetoleg ha lassan fogy, akkor nem fog nagyon logni a bor.
máj. 14. 15:55
 60/73 anonim ***** válasza:
48%
Azert ilyen szavakkal nem kene dobalozni h balna meg ilyenek. Van a kerdezonek eleg problemaja.
máj. 19. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!