Esztétikailag melyik a jobb?
Ha valakinek nagyon sok a súlyfelesleg (50-60 kg) akkor esztétikailag melyik szebb:
a, lefogy ugyan, de a fölösleges bőr ott fog lógni
b, akkor már jobb ha kövér marad, de legalább nem lóg semmilye
Most az egészségügyi oldala nem szempont
Hát nyilván nem tudtam megtartani, ha sokat ettem.
Iszonyú végletesen gondolkodtok. Gondolom egy nőt sem láttatok, aki világ életében vékony volt, aztán terhesen meghízott és szoptatás után újra lefogyott. Mert az én környezetemben elég sok ilyen van. De tök jó, ha titeket Rubint Rékák vesznek körül, akik öt kilót híztak és szülés után a tini kori ruháikat hordták.
De te 130 kilósra híztál... Az rengeteg, az nem csak egy kis terhesség utáni felesleg. Az én tizenévig otthon lévő háztartásbeli barátnőim sem dagadtak a duplájukra, egyik sem. Mondjuk plusz 10-15 kg szülés után, ami a következő gyerekig le is ment.
Legalább egy pillanatra játsz el a gondolattal, hogy te nem csinálsz valamit jól...
56, Végülis az ő baja, nem tudom mit idegesítem magam rajta. 🤷
Én egyszer szedtem fel plusz kilókat, nem vártam vele, hanem azonnal cselekedtem, sportolni kezdtem, életmódot váltottam, mert láttam így ennek nem lesz jó vége, így 40 körül nem fog ez magától megoldódni. Ezért is képtelen vagyok megérteni az ilyeneket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!