Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azt gondolom, hogy a fogyás...

Azt gondolom, hogy a fogyás is genetikai, jól érzem?

Figyelt kérdés

Nagyon szép lány voltam 8 évvel ezelőttig. Nem dicsérem magam, dicsértek mások, az voltam én.

Egy hormonbetegség miatt -amiből műtét lett -gyorsan felszedtem 20 kilót.

A betegségnek rég vége, a műtéten is túlvagyok évek óta, de a röfikinézet maradt.

Ez nem én vagyok.

Még a súlyos műtét és az intenzív osztály se vitt le rólam egy dekát se, pedig ott csak úgy tápláltak, hogy életben tartsanak, nem hizlalda volt!

Minden papíromra odafirkálják, hogy "obes", azaz elhízott, de nem segít senki, ugyanis valószínűleg nem is lehet!

Direkt futármunkát vállaltam, hogy mozogjak, emeletre föl, emeletre le, gyorsan, időre, napi 12 órában -egy deka se ment le!

Jártam személyi edzőhöz, a lelkem kiköptem -egy deka se ment le!

Ugyanaz a 80 kg vagyok a 158 cm mélységemhez.

Gyűlölöm a fotóimat, a tükörképemet, a kinézetemet. Ez nem én vagyok. Minden vonalam megvan az emlékezetemben.

Ennyi év alatt megy tönkre a térdem, a tüdőm, légzési nehézségeim vannak -nincs min csodálkozni! A vágósúly az oka, pedig még fiatal lennék.

Volt olyan orvos, akinél már sírtam, mert annyit mondott, hogy jöjjön vissza, ha lefogyott, de hogy??? Életem szégyene ez az egész. És így kell emberek elé mennem nap mint nap, mint egy disznó.

Fiatalkorom óta úgy eszek, hogy egy másodikfélét se tudok végigenni. A kisadag is kétszerre megy le. Ha meg levest ettem, nem tudok másodikat enni. Tehát NEM ZABÁLOK! Nagyjából életben tartom magam.

Azon gondolkoztam, hogyha nem jön ez a betegség, lehet, hogy akkor is elhízok, mert az összes felmenőm gurult és gurul a mai napig. Anyai és apai oldalról is.

Talán ezért tart engem fogva vasmarokkal a genetika, hogy nekem ez a súlyom, s ezért nem fogyok le, mert most értem el, amit a többiek is (senki nem zabált, főleg szegény anyám nem, aki almán meg céklaleven élt haláláig -mindhiába).

ápr. 21. 14:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/124 anonim ***** válasza:
92%

Pl mikor hisztizel és azt mondod valakinek hogy takarodjon el mikor csak segíteni akarunk

Számolod hány kalóriát viszel be? Nem akkor meg hogy akarsz fogyni?

ápr. 21. 17:48
 62/124 anonim ***** válasza:
93%
Egy diéta ott kezdődik hogy számolod hány kalóriát viszel be, a butaságot segíteni nem lehet de amilyen undorítóan beszélsz itt emberekkel én több tanacsot nem is adok
ápr. 21. 17:49
 63/124 anonim ***** válasza:
98%

Meg aztan ennyi zsirral es cukorral jo uton haladsz az inzulinrezisztenica vagy cukorbetegseg fele. Mar lehet, hogy van is.

De teged nem erdekel az egeszseged, csak az, hogy fogyj. Bar igazabol az sem erdekel, semmi hasznos infot nem fogdsz be innen se, csak puffogsz meg a genetikaval onigazolsz.

ápr. 21. 17:52
 64/124 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem inkább egy pszichológust kéne felkeresni első sorban

Amúgy meg minek iszol cukros üdítőt persze hogy nem fogysz 😂 senki nem tud cukros Kottyel fogyni

Igyál édesítőszerest és ne menj 1500 kalória felé garantáltan fogyni fogsz

ápr. 21. 17:56
 65/124 A kérdező kommentje:

A 20-as választ olvasd el, légy szíves. Abban még benne van, amit a moderátor is törölt.

Valaki nekemállt, az nem undorító? Gondolom, nem, az totál rendben van. Arra ment a 20-as válaszom.

A nem tudom, hányas "ha nem tetszik valami, húzzál innen" pedig szintén egy támadásra adott válasz, mert az nem segítség, hogy én csak magyarázkodok, meg egyes szám harmadik személyben beszél rólam undorító módon, lekezelve, mintha itt se lennék.

Aki meg ezért nem ad tanácsot, jobb is, ha megtartja magának s viszi, ahova gondolom, mert nem a Szent Grál az, hogy az ő tanácsa nélkül megáll az élet.

Nehogy véletlenül azt képzelje.

A normális válaszokat köszönöm, de csak azokat! A leuralni próbálókat NEM! Azok jobb, ha mennek is innen.

Egy emberrel beszéltek, nem a wc-papírotokkal.

ápr. 21. 17:57
 66/124 anonim ***** válasza:
98%

Hat neked tenyleg van bajod.

Nezd ez a gyk, itt sajna vannak mindenfele bunkok is. Ez nem kellett volna, h meglepjen.

A normalis valaszokra meg semmit se reagalsz,max annyit h "de a genetika" blabla. Te nem javitani akarsz a helyzeteden, csak nyavalyogni. Mind normalis valasz volt, aki azt irta, szamold a kaloriakat meg hogy baromi egeszsegtelen az etrended. De teged nem ez erdekel.

ápr. 21. 18:02
 67/124 anonim ***** válasza:
91%

Miért csak a kötekedőkre reagálsz?

Értelmes válaszokra meg kifogást keresel.

Meg mi az, hogy nem tudod mi a baj azzal, ha zsíros tésztát cukros löttyel eszel? Vajon mi?

Amúgy lehet, hogy itt többen már nem túl szép hangnemben válaszoltak, de nyilván azért, mert századjára mondjuk el ugyanazt, de te csak kifogást keresel. Egyébként a te stílusod sokkal undorítóbb és még csak nem is jogos.

De te csak veszekedjél, ahelyett, hogy belátnád, tehetnél érte, ha tényleg akarnál.

ápr. 21. 18:02
 68/124 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy nem érdekel?

Ide leírtam, hogy "figyeljetek már, ez engem nem érdekel"?

Vagy csak gondoltál egyet, s rámfogtad?

Az ehhez kapcsolódó témáimat próbáltam írni közben egymás után, hogy beszéljük meg, mert árnyalják a képet.

Az, hogy te vagy más mit látsz még bele, az nem én vagyok, azok nem az én gondolataim, az a TIÉD.

ápr. 21. 18:05
 69/124 anonim ***** válasza:
91%

Senki nem bántott téged, bárki is írta hogy egy dagadék vagy vagy bármi bántót? Nem, mi denki segíteni próbál neked de te ilyen undorítóan viselkedsz

Leírtuk 100x mit kell csinálni de téged nem érdekel

akkor írd le mit eszel és iszol és elmondjuk hol a hiba

De magadtól is tudnád számolni a kalóriákat mint minden fogyni vágyó

ápr. 21. 18:06
 70/124 A kérdező kommentje:
Írjál példát az állítólagos undorító stílusomra, ne csak puffogtass, de érdekes, nem jön egy példa se! Pedig csak control C-control V lenne!
ápr. 21. 18:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!