Teljesen kétségbe vagyok esve, szivat a testem, de ez a végén jobb lesz?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy nincs célirányú fogyás, az viszont nagyon demotivált, hogy ahol kellett volna szinte semmi nem tűnt el...
170cm/96kg-ról indultam. Most 83kg vagyok. Lefogytam 13 kilót, sokan dicsértek is, de ez olyan helyeken látszik ami amúgyse zavart. A genetikám miatt a combom hatalmas. Majdnem másfélszer rakja ki a fejemet szélességben, és nem változott semmit 13 kiló után. Ezt onnan tudom hogy nem mértem, de még mindig ugyanazok a nadrágok jók rám méretbe, és na.. ez nem olyan mint a has hogy csak én nem látok különbséget mert mindig látszik.
Még nagyjából 13 kilótól akarok megszabadulni (170/70 legyek) lehetséges hogy most már végre combról is beindul? 21/F
2021. márc. 21. 03:11
1/2 anonim válasza:
Kezdj el bringázni a diétád mellett. Napi egy óra, hetente öt alkalommal. A lényeg az, hogy közepes-magas pedálfordulattal, tehát inkább pörgetve, nem erőből taposva. Néhány hónap után már látszódni fog az eredmény, egy év alatt pedig teljesen át fogsz alakulni, magadra sem fogsz ismerni.
2/2 anonim válasza:
Be fog indulni persze, ugy tunik neked onnan tunik legkesobb. (Nekem is igy van, lanykent). De elobb-utobb muszaj leszel fogyni onnan is, fogytam en is. Az volt az utolso, de csak megtortent. Ne add fel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!