Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azjó kezdés egy fogyókúrához...

Azjó kezdés egy fogyókúrához hogy előszőr bevezetem a hogy 8-óra után nem eszek, illetve csak nagyon ritkán eszek "rossz" nasikat, próbálok átálni szinte teljesen a vizre, majd ha jobb idő lesz pedig elkezdek sportolni?

Figyelt kérdés
És hogyan kezdjek neki,sportolni pl.:futni,mert eddig még nem nagyon mozogtam tudatosan
2011. febr. 18. 21:17
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
6 óra után gondoltam
2011. febr. 18. 21:18
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

AZ nagyon nagy hülyeség hogy 6 óra után nem eszel. A lefekvés előtt 3 órával egyél utoljára. Tahát ha 10kor eszel, nyugodtan egyél 7kor. De fontos hogy mit. Ilyenkor sovány húst, túrót, joghurtot.

A lisztet, a tésztát, cukrot próbáld fokozatosan csökkenteni.

2011. febr. 18. 21:22
 3/17 anonim ***** válasza:
igaza van az előzőnek, lefekvés előtt 3 órával legyen az utolsó étkezés. főleg fehérjét egyél (túró, tojás, hal, husi...), mert ez jót tesz az izmaidnak :)
2011. febr. 18. 21:58
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Én szálkás vagyok, kockás a hasam, és még lefekvés előtt is eszem 30-60 perccel roston csirkét párolt zöldséggel. De biztos én csinálom rosszul. Naponta 50-szer leírom, hogy ez egy baromság, éjszaka baromi fontos, hogy az izmok tudjanak regenerálódni! Ahhoz meg fehérje kell lefekvés előtt is. Soha nem fog senki korrektül lefogyni, ha ilyen hülyeségeket csinál, hogy lefekvés előtt 3-4 órával eszik utoljára. Alszik 8 órát, akkor mire felébred már 12 órája nem evett! Biztos út a lassú anyagcseréhez.
2011. febr. 18. 22:07
 5/17 A kérdező kommentje:
oké,köszi,ezt jó tudni,de futásnak hogy álljak neki,illetve a többit jól csinálom?
2011. febr. 18. 22:17
 6/17 anonim ***** válasza:
utolsó: igaz, de nekem pl. ez vált be (10kor eszem, 1kor fekszem), ha közvetlen lefekvés előtt eszem, akkor fáj a hasam és alig tudok elaludni (pedig ugyanúgy csirkemellet meg túrót eszek, ahogy te, semmi megterhelőt). különbözőek vagyunk, talán azért, mert én nem edzek annyit/olyan intenzíven, mint te.
2011. febr. 18. 22:18
 7/17 anonim ***** válasza:
2011. febr. 18. 22:29
 8/17 A kérdező kommentje:
és valami szabály a futáshoz/mozgáshoz?
2011. febr. 18. 22:46
 9/17 anonim ***** válasza:

nem kell a jó idő feltétlen a sportoláshoz, még vagy úgy 3-4 hét a jobb, fagymentes idő, otthon tornázz kezdésnke megfelel, és amikor már tényleg lehet menni a szabadba futni könnyebb lesz, csak az a lényeg hogy fokozatosan csináld, úszás, futás, biciklizés, séta stb

étkezéssel meg igazuk van fehérje (csirkemell, főtt hús, zöldségek, joghurt, túró, kefír, hal, tojás, de a kiwi, narancs, alma, bogyós gyümölcsök is beleférnke, mondjuk, túróba/joghurtba keverni, vagy husit almával sütni, mert a jó szénhidrát is kell estére, persze nem a kenyér (hiába tk) de gyümölcs i mehet este is

2011. febr. 19. 09:08
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Azok, akiknek a munkájuk vagy bármi más miatt fontos, hogy megőrizzék a súlyukat és az izmos testüket, azok nem unják, hogy mindig scak roston csirkemell és társai??? Akik itt elégedettek az alakjukkal és úgymond értenek a fogyózáshoz, azok mindig ugyanazokat a kajákat sorolják csak fel! Skorbut lesz a vége, gyerekek!
2011. febr. 19. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!