Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A két rossz közül melyik a jobb?

A két rossz közül melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Egy tányér spagetti (vagy valamilyen mártásos tészta) vagy egy tányér sült krumpli?

Ha ezek közül "kötelező" lenne választani, akkor melyiket választanátok?

2011. júl. 3. 09:29
1 2
 1/15 anonim válasza:
a tésztát ;)
2011. júl. 3. 09:40
 2/15 A kérdező kommentje:
S miért? Azért, mert szereted, vagy azért, mert az jobb?? Melyik a "jobb"?? Milyen az összetételük ezeknek?? Melyik a kevésbé ártalmas??
2011. júl. 3. 09:41
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a spagetti a jobb, legalább is abból kiindulva, hogy én teljesen egymagam csinálom hozzá a mártást, ráadásul update tésztával (nem reklám, de szerintem tök jó :D)

Így szinte nem is gond, hogy eszek ilyet :)

Ha belegondolsz a krumpli tiszta szénhidrát bomba, ráadásul olajban sült, és még jól meg is sózod...

2011. júl. 3. 09:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy az ételt nem én csinálom. Ráadásul Olaszországban vagyok és itt adják a kaját...ezek közül lehet választani az előételnél mindig. Sajnos nem tudom kihagyni, mert akkor kidőlök nap végére...a 2. étellel magában nem lakok jól és estére mindig kell az energia.
2011. júl. 3. 09:50
 5/15 anonim ***** válasza:

Na ezért nem megyek olyan helyre, ahol nem én magamnak gondoskodom az ennivalóról.

Egyébként az elkészítés módjától is függ, pl. hogy milyen fajta a tészta. Ha pl. durumtésztából van a spagetti, akkor biztos azt választanám.

2011. júl. 3. 10:20
 6/15 A kérdező kommentje:
Sima fehér lisztes tészta. Szerintem semmi extra dolog nincs benne. Szóval nem fogyókúrás. No meg zabálják a kenyeret is (azt modnjuk én nem nagyon eszek az utóbbi időben már...). Szóval melyiket érdemes választani?
2011. júl. 3. 10:27
 7/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk én a krumplit választottam eddig....nem tudom, hogy jól döntöttem-e. (?????????????????????)
2011. júl. 3. 10:28
 8/15 A kérdező kommentje:
Azt meg nem értem, hogy miért van, hogy megduzzad a pofám kajálás után. Azaz a tokám duzzad meg egy kicsit, de utána el is múlik pár órán belül. Miért lehet ez? Ha liszteset eszem vagy sok szénhidrátot, akkor történik meg ez. Amikor otthon voltam és diétáztam (zöldségek, húsok) akkor nem duzzadt be.
2011. júl. 3. 10:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Én nem fogyókúrázom, mert egyáltalán nincs rá szükségem, teljesen egészséges vagyok, és így sem fogyasztok semmit amiben fehér liszt vagy cukor van, fehér rizs helyett is barnát eszem, szóval ez alapján el tudod dönteni, mennyire jó választás, amiben ilyesmi van.
2011. júl. 3. 10:30
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, mert amiről most te írtál, abban nem szerepelt a válasz a kérdésre, hogy a KETTŐ közül melyiket választanád. Nem azt kérdeztem, hogy mit egyek ezek helyett. Már csak 2 honapot kell itt kibírnom és visszamegyek a normális életbe, ahol nem eszem semmi lom ételt meg lisztes sz...rokat. Viszont most a KÉRDÉS az volt, hogy a KETTŐ KÖZÜL MELYIK A "JOBB"????
2011. júl. 3. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!