Hány napig bírnád az alábbi feltételek mellett?
Napi 3 étkezés, azaz 3 tányér étel: reggeli, ebéd, vacsora.
Nincs snackelés, nincs édesség, nincs repeta.
Könnyűnek vagy nehéznek találod ennek a megvalósítását?
Elszántság függő.
Személy szerint én könnyűnek, de valakinek meg lehet nagyon nehéz lenne
2-es:
Csak ezek az étkezések vannak, mindegyikhez egy tányér (nem tál) étel tartozik. A lényeg, hogy étkezések között nincs legelés. Vizet lehet inni.
Akkor az nekem napi 2 étkezés.
Reggelizni nem szoktam.
Éppen ki lehet bírni. Általában napi 2szer eszek amúgy is. Emiatt nem volt mindegy, hogy napi 2 vagy napi 3 az étkezések száma. De reggelizni egyszerűen nem tudok.
5-ös:
Így nőttél fel, ezt láttad a családban? Vagy tudatosan álltál rá erre az étkezési mintára? Ha az utóbbi, akkor miért változtattál? Csak azért kérdezem, mert az az általános, hogy az emberek esznek össze-vissza - amikor eszükbe jut, amit megkívánnak.
Én pl nehezen, éppen azért, mert 5x eszem egy nap, tudatosan, nem félrezabálva, "legelve", ahogy a kedves kérdező írja. Számomra fontos az egészséges tízórai, uzsonna, egy gyümölcs, joghurt, magok.
Nasizni nem szoktam, az nem lenne nehéz.
Utolsó, én pl vígan ennék minden nap pizzát, mert azt akarok, ellenben a mozgás kicsit sem esik jól, utálom minden formáját.
Szupi lenne a te tanácsodat követni, miszerint esik ahogy puffan :D már rég 100 kiló lennék. Életmódváltással és tudatossággal tartom nőként az 58 kilót, úgy gondolom, nem ezen múlik, hogy felnőttem-e (??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!