Hogyan tudnék a lehető legtöbbet fogyni 6 hónap alatt ilyen feltételek mellett?
Az a helyzet, hogy 174cm magas vagyok és emellett 95-100-105 kg mikor hogy. Ez nem feltűnő annyira mivel mindenhova eloszlik a testemen a zsír arányosan. Mivel mindig "duci" voltam 14 évesen elkezdtem a 90 napos diétát 3 hónap alatt rendszeres mozgás mellett lement 27kg majd az vissza is jött +10kg társaságában.
Most határoztam el magam újra 20 éves fejjel, nekiállok. Csakhogy vállalkozást indítottam, szombaton nyitás onnantól feltehetőleg 12 óra minden nap a héten 7 nap szabadság nincs teljesen október végéig. Tehát a napi rohangáláson kívül esélyem sem lesz bármiféle sportra az úszáson kívül (talán). Szóval mit tegyek, vagy hogyan? (Étvágyam nagyon nincs napi 1x eszek kivéve ha unatkozok, akkor talán 2x)
20/L
Többször egyél de keveset,mert hiába eszel csak 1-2-szer,ha akkor teletömöd magad.
Kerüljed az édességet és a kenyeret,este 6 után ne egyél,esetleg valami gyümölcsöt ha nagyon éhes vagy.
Sok sikert.
1) két hétig kajanapló
2) utána orvosi kivizsgálás
3) dietetikus
Rendszeres napi 3 étkezés, kevesebb szénhidrát, több zsír, és fehérje. Havi 2-3 kilóval szerintem számolhatsz fogyás szempontjából. Ne 6 hónap alatt akarj lefogyni, hanem válts életmódot, és onnantól úgy kell élned, ha nem akarsz visszahízni. Lényegtelen mennyi idő alatt megy le. Napi 1 evés nem valami egészséges egyébként.
Én amúgy 2,5 hónapja váltottam életmódot, heti 3x 1 órát edzek, beállítottam egy spec. diétát betegségem miatt, 10kg mínusznál járok.
Amúgy, ha nem gond, kérdezhetnék? Majdnem ugyanolyan magas vagy, mint én (én 175cm) és érdekelnének centiméterben a körméreteid ehhez a mostani testsúlyodhoz, mert ha rajtad arányosan oszlik el, gondolom homokóra alkat vagy, én is az vagyok és kíváncsi vagyok a méreteidre:) Ha nem baj, leírnád nekem?
Nekem nagy súlyból kell lefogynom és érdekelne hogy kb 100kiló körüli állapotban nagyjából mire számíthatok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!