Napi 1400-1600 kalória mellett milyen gyorsan lehet fogyni?
2600kalória kéne egy nap így ebből gy ezres lejön,mellette minden nap nagyjából 1-1,5orát edzek izomcsoportonkénti pihenőnappal(8-900kalória)
Ekkora ételmennyiség mellet nagyjából 90-100g fehérjét(1,4-1,5g/kg)viszek be.
Az lenne a kérdésem,hogy vigyek be még több fehérjét vagy ekkora mennyiséggel tudom tartani az izmaimat amíg szálkásítok
Szerintem kb így jól lehet fogyni.
Kevesebb az már nem olyan jó, maradj ennél a keretnèl.
Ha mozgás nélkül 2600 kcal az igényed, akkor már-már mozgás nélkül is enyhén koplalnál, de edzéssel nagyon...
Gyors fogyás várható, de a koplalás azért kicsit kontraproduktív, fokozott izomvesztés garantált. De persze egyéni is, hogy mi lesz s nem is biztos,hogy 2600 kcal a kalóriaigényed. De ha eddig tömegeltél és tudod, hogy ennyi, akkor persze nem szóltam.
Neten számoltattam ki (több oldalon is 2600kő körüli érték jött ki).Nekem ez egyáltalán nem koplalás,van amikor ugy kell legyürnöm pár falatot,hogy meglegyen a napi fehérje mennyiség.
Azt valóban nem irtam,hogy,ha 2gr/kg-mal számolom akkor kéne 140gram naponta,de most elsödleges,hogy lemenjen rolam a felesleg és ne veszitsek túl sok izmot
Épp azért kell elég fehérje, hogy ne veszíts sok izmot.
Az irreleváns, hogy éhes vagy-e, túl nagy kalóriadeficittel koplalsz és az fokozott izombontást okoz, akármennyi fehérjét is eszel. Ez teljesen logikus a szervezet szempontjából.
De azért van, aki bevállalja, úgyhogy ha jól érzed magad és tudsz róla, hogy az izmaidat kockáztatod, tarthatsz hatalmas kalóriadeficitet, a te dolgod. Én napi 1000 fölé nem mennék, elég szép az is, heti -1 kiló.
Első 2 nap éreztem,hogy kicsit éhesebb vagyok azóta sokszor csak azért eszek,hogy legyen elég fehérje/kalória.
Egyáltalám nem érzem magam éhesnek és 3 hét után most vagyok ott,hogy 4kg ment le és nem vettem észre,hogy izomból is veszítettem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!