Napi 1500 kalória mellett jó a napi 3*50-55 perc szobabicikli 3-as fokozaton? 1450 az alapanyagcserém, mást nem mozgok egész héten, csak ülök.
Szerintem feleslegesen sok.
Ha jó intenzitással csinálod (esetleg intervallum edzés formájában), akkor max. napi 50 perc is jó, de akár kétnaponta 50 perc is elég.
Így van, napi 1 óra, intervallumban, sokkal többet ér, mint sima tekergetés 3órán át;)
Egyébként az étkezés a 70%-ban meghatározó, ha az rendben van, akkor a mozgás mellé csak ilyen plusz. Persze nagyon is jó, nem azt mondom, hogy felesleges, ne értsd félre.
Na jó, megint sokat rizsázok, sok sikert:))
Napi 3X50 perc rengeteg :O
Ez tényleg felesleges, de mindenképpen irigylésre méltó,hogy mindennap lenne 3 szabad órád csak az edzésre :D
Kevés az alapanyagcserém,és nem tudok keveset enni,mert nagyon éhes vagyok.Így nekem nem elég egy napra 1200-1300 kalória,amivel sok ember fogyókúrázik,és fogy,akinek hasonlóak az adatai,mint nekem.Egyébként 22 éves nő vagyok,majdnem 170 cm és 65-68 kg körül vagyok,most jelenleg nem tudom kg-ra pontosan,egy ideje nem mértem,mert nem jó a mérleg.
Utolsó!Ne irigyeld,nem olyan jó élet az!Nem tudod az okát miért van idő ennyit mozogni,szóval nem kell elhamarkodottan ilyeneket írogatni!Bár tudom az emberek mindig csak a jó dolgokat irigylik,azt nem,hogy az illető mellette mennyi szarságon,negatív dolgon megy/ment keresztül... hmm... Na ezért sem szeretem az embereket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!