Lefogyhatok 5-8 kg-ot diéta nélkül? És ha igen, kb mennyi idő után látszana jelentősebb változás a testemen, ilyen feltételek mellett?
Figyelt kérdés
Szóval nem tudok diétát kialakítani, mert mindig anya vásárol be, azt eszem ami van otthon. A jó az,hogy mindig teljes kiörlésű kenyeret vesz. Úgy gondoltam,hogy reggelire mindig vsgy tojásrántottát/tükörtojást ennék (2tojásból) vagy ha erre nincs időm akkor méha vajaspiritost.(1 vekony szelet kenyérből). Ebédre mindig enném ami épp az ebéd itthon, de epp csak annyit, hogy ne legyek mar ehes, és nem ugy hogy tele legyek. Aztán uzsira valami kis zöldségsalit vagy egy kis gyümit, és vacsira meg egy kis halat/1 szelet sült hust/tojást zöldséggel (szoval ilyesmi, a lényeg hogy nem szénhidrát. És minimum 2liter viz naponta. Semmi nasit,csokisat nem eszek. Emellett heti 4 foci edzésem lesz jövő hónaptól, ahol azért elég sokat futunk. 168cm 15 éves 59kg vagyok. Sikerülhet így, ha ezt csinálom leadnom 8kg-ot is akár??? És ha igen,mennyi ideig tartana így??2014. júl. 17. 08:45
1/6 anonim válasza:
Ha nem tudsz megfelelően étkezni akkor sportolj valamit!
4/6 A kérdező kommentje:
Igen sportolok. Irtam..heti 4x
2014. júl. 17. 10:19
5/6 anonim válasza:
Miért akarsz 168 centisen 50 kg lenni?!
És 15 évesen miért akarsz fogyózni... fejlődésben vagy!
Amúgy meg... nem mindegy, hogy fiú vagy vagy lány...?!
Másodszor Anyukáddal nem tudsz beszélni, hogy vegyen neked például zabpelyhet reggelire? (Lidlben kapható, 200 ft az 500g és elég sokáig elég), ez natúr joghurttal, fahéjjal, egy kis gyümölccsel nagyon jó diétás reggeli lenne és jól is laksz vele... A vajas pirítós a legrosszabb kb, amit ehetsz és jól se laksz 1 szelettel...
Inkább arra kellene figyelned, hogy tisztán egyél és akkor ennyi mozgástól amúgy is fogyni fog, de legalább is átalakulsz...
6/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok! De,mondom anyának. Köszi!:)
2014. júl. 19. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!