Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit esztek a cukros, lisztes...

Mit esztek a cukros, lisztes csokis sütik helyett?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé el vagyok hízva, régen nagyon nagyon sok csokit ettem, sütit igazából annyira nem. Mostanában nagyon sokszor rám jön, hogy valami csokit/csokisat/édeset akarok enni. Eddig a pennyen és lidlben kapható proteines csokipudingot ettem, de 430 ft sok egy kicsit érte, valami olcsóbb megoldáson kondolkozom. Van valamilyen bevált receptetek?

Eddig 7-8 kilót fogytam, lehet amiatt szeretné a testem hogy "bűnözzek" :D

Ha van valami alacsony szénhidrát tartalmú ebéd/vacsi tippetek arra is vevő lennék :)

2023. márc. 15. 20:19
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
15%

Nem azért, de nekem is tele van már a tököm ezzel a szakemberrel, aki azzal flexel egy anonim fórumon, hogy tanulmányokat kellene mindenkinek olvasni, mert aki nem teszi az gondolkodni képtelen ember.

Még jó, hogy tanulmányokból tájékozódsz, hiszen ez a szakmád. De se a kérdezőnek, se a válaszolok többségének nem. Szóval az odáig oké, hogy leírod, hogy szerinted mi a helyes, de mindenkiért ostobának beállítani, csak mert nem a pubmedről tájékozódik, az nettó pökhendiség és szakbarbárság. Kb mintha én feketeöves karatéként elmennék szabadidőmben ovisokat verni.

Amúgy ha mindenki képes lenne naprakészen tájékozódni a táplalkozástudományi szakirodalomban, neked kvára nem lenne munkád.

Mondom ezt úgy, hogy az alapmondanivalóval egyetértek, a keto baromság.

2023. márc. 16. 18:08
 52/54 anonim ***** válasza:
57%

51.

Összekeversz két embert, nekem az első hozzászólásom itt a 34-es volt. Aki itt mindig a tanulmányokkal jön, meg gúnyol mindenkit, hogy femina, Nők Lapja stb., neki bár igaza van, de a stílusával egyáltalán nem értek egyet, és néhányszor ezt már említettem is neki, aztán abbahagytam, mert felesleges. Én senkinek nem is ajánlom, hogy tanulmányokat olvasgasson, mert semmi értelme laikusként 1-1 tanulmányt elolvasni, nem tudod kontextusba helyezni és nem is tudod a helyén értelmezni/kezelni, ami nem is elvárható, erre vannak a szakemberek, akiknek említeniük sem kellene a tanulmányokat (bár részben erre alapozzák a munkájukat), kivéve, ha valaki külön erre kiváncsi vagy kéri, hogy mutasd meg.

Én itt nem flexelek semmivel, igyekszem segíteni azoknak, akiknek szüksége van rá, illetve leírom a véleményemet egy-egy kérdésnél. Mindezt szívesen teszem, és tudom, hogy sokszor nem sokat ér, de volt már olyan is többször, hogy tényleg ért valamit a segítség, ilyenkor mindig örülök. Nem akarom itt megváltani a világot, de ha 1-1 embernek egy kicsit segítek, az már jó.

Ide is csak azért írtam, mert megjelent a lowcarbos illető, akivel régebben nagyobb (felesleges) vitáink voltak, amibe valamiért mindig belementem, csak aztán mindig rámfogta, hogy arrogáns vagyok és eltűnt, mert ez könnyebb volt, mint érvelni. És valahogy ő egyből kiváltja belőlem a "bakker ne már" hozzáállást, és billentyűt ragadok :) Tudom, nem kellene, de nehezen viselem, ha téves információt igyekeznek terjeszteni, ennyi az egész.

2023. márc. 16. 22:23
 53/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Anno márciusban végül sokan lebeszéltek a keto diétáról. Július elején kezdtem el, akkor még sokat hibáztam. Én mindig rettenetesen nehezen fogytam, de azóta, úgy hogy nem volt tökéletes az elején 8 kilót fogytam. Elkezdtem mozogni, élvezem csinálni jobb a kedvem és jobban bírom a terhelést. Voltam vérvételen, tökéletes lett. A koleszterinem 2 éve csillagos volt, most az is teljesen jó. Kalóriát továbbra sem számolok.
2023. aug. 31. 21:22
 54/54 anonim ***** válasza:
A keto sztem nem tul normalis dolog, de meg mindig jobb mint az ossze visszs eves, edesseg tomes. Az elejen vizzel tobb lemegy hirtelen, de utanna se hagyd abba (egy ido utan szamolas nelkul lehet stagnalni fogsz) meg nyomd az edzest ezerrel 😊💪
2023. szept. 1. 07:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!