Mit esztek a cukros, lisztes csokis sütik helyett?
Sajnos eléggé el vagyok hízva, régen nagyon nagyon sok csokit ettem, sütit igazából annyira nem. Mostanában nagyon sokszor rám jön, hogy valami csokit/csokisat/édeset akarok enni. Eddig a pennyen és lidlben kapható proteines csokipudingot ettem, de 430 ft sok egy kicsit érte, valami olcsóbb megoldáson kondolkozom. Van valamilyen bevált receptetek?
Eddig 7-8 kilót fogytam, lehet amiatt szeretné a testem hogy "bűnözzek" :D
Ha van valami alacsony szénhidrát tartalmú ebéd/vacsi tippetek arra is vevő lennék :)
Nem azért, de nekem is tele van már a tököm ezzel a szakemberrel, aki azzal flexel egy anonim fórumon, hogy tanulmányokat kellene mindenkinek olvasni, mert aki nem teszi az gondolkodni képtelen ember.
Még jó, hogy tanulmányokból tájékozódsz, hiszen ez a szakmád. De se a kérdezőnek, se a válaszolok többségének nem. Szóval az odáig oké, hogy leírod, hogy szerinted mi a helyes, de mindenkiért ostobának beállítani, csak mert nem a pubmedről tájékozódik, az nettó pökhendiség és szakbarbárság. Kb mintha én feketeöves karatéként elmennék szabadidőmben ovisokat verni.
Amúgy ha mindenki képes lenne naprakészen tájékozódni a táplalkozástudományi szakirodalomban, neked kvára nem lenne munkád.
Mondom ezt úgy, hogy az alapmondanivalóval egyetértek, a keto baromság.
51.
Összekeversz két embert, nekem az első hozzászólásom itt a 34-es volt. Aki itt mindig a tanulmányokkal jön, meg gúnyol mindenkit, hogy femina, Nők Lapja stb., neki bár igaza van, de a stílusával egyáltalán nem értek egyet, és néhányszor ezt már említettem is neki, aztán abbahagytam, mert felesleges. Én senkinek nem is ajánlom, hogy tanulmányokat olvasgasson, mert semmi értelme laikusként 1-1 tanulmányt elolvasni, nem tudod kontextusba helyezni és nem is tudod a helyén értelmezni/kezelni, ami nem is elvárható, erre vannak a szakemberek, akiknek említeniük sem kellene a tanulmányokat (bár részben erre alapozzák a munkájukat), kivéve, ha valaki külön erre kiváncsi vagy kéri, hogy mutasd meg.
Én itt nem flexelek semmivel, igyekszem segíteni azoknak, akiknek szüksége van rá, illetve leírom a véleményemet egy-egy kérdésnél. Mindezt szívesen teszem, és tudom, hogy sokszor nem sokat ér, de volt már olyan is többször, hogy tényleg ért valamit a segítség, ilyenkor mindig örülök. Nem akarom itt megváltani a világot, de ha 1-1 embernek egy kicsit segítek, az már jó.
Ide is csak azért írtam, mert megjelent a lowcarbos illető, akivel régebben nagyobb (felesleges) vitáink voltak, amibe valamiért mindig belementem, csak aztán mindig rámfogta, hogy arrogáns vagyok és eltűnt, mert ez könnyebb volt, mint érvelni. És valahogy ő egyből kiváltja belőlem a "bakker ne már" hozzáállást, és billentyűt ragadok :) Tudom, nem kellene, de nehezen viselem, ha téves információt igyekeznek terjeszteni, ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!