Van köztetek valaki, aki úgy fogyott, életmódváltással, hogy elhagyta a cukrot, a lisztes dolgokat, édességet? Fiú vagy lány mindegy, mindenki tapasztalata érdekelne! Le írnátok mit tapasztaltatok?
A cukrot és a lisztet, plusz a glutént (bár ez benne foglaltatik a lisztben) és a laktózt (kivéve nyomokban) igen, az édességet nem, nem azon múlt. Plusz igyekeztem minél kevesebbet enni (ez sokaknak rossz ötlet, nekem alapvető), plusz lecsökkentettem a szénhidrátot. Ez utóbbi után már elkezdtem lassan, de biztosan fogyni s legalább a kövérség elmúlt, ha nem is fogytam le eme módszerrel teljesen.
De van, akinek már az általad írtakkal, sőt, annál kevesebbel könnyen jön a kalóriadeficit, ez teljesen egyéni.
Ha akarná, se tudná elhagyni a szénhidrátot, de aki bírja, az akármennyire lemehet, nem esszenciális tápanyag.
Sokunknak nagyon szuper a drasztikus váltás, nekem bejött. Csak fontos, hogy olyan életmódra váltsunk drasztikusan, ami hozzán passzol, amit nem tartunk önsanyargatónak. Ami KELL, azt ne hagyjuk el. Én tuti bevadultam volna, ha elhagyom az édességet, ma már csak felesleges korlátnak érezném, ami épp elég baj.
Ha eddig ettől cukros,lisztes dolgokat,édességeket és azokat teljesen elhagyod akkor valószínűleg lesz valamennyi változás az elején,de hosszabb távra, több kg leadására egyáltalán nem garancia.
Alapvetően tökmindegy mit eszel (ha szigorúan csak a fogyást nézzük) ha kalóriadeficitben vagy fogyni fogsz.
Természetesen nagyon jó,hogy átszeretnél térni az egészséges táplálkozásra de sajnos ez nem egyenlő a fogyással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!