Mit esztek a cukros, lisztes csokis sütik helyett?
Sajnos eléggé el vagyok hízva, régen nagyon nagyon sok csokit ettem, sütit igazából annyira nem. Mostanában nagyon sokszor rám jön, hogy valami csokit/csokisat/édeset akarok enni. Eddig a pennyen és lidlben kapható proteines csokipudingot ettem, de 430 ft sok egy kicsit érte, valami olcsóbb megoldáson kondolkozom. Van valamilyen bevált receptetek?
Eddig 7-8 kilót fogytam, lehet amiatt szeretné a testem hogy "bűnözzek" :D
Ha van valami alacsony szénhidrát tartalmú ebéd/vacsi tippetek arra is vevő lennék :)
Szerintem teljesen ok ha elhagyod a cukrot lisztet frldolgozott bolti formaban. Nagyon egeszsegtelen, tele adalekokkal amik fuggoseget okoznak csak.
En pl zabpelyhet eszek banannal, rizs siruppal vagy edesitovel vagy szaritott gyumolcsok bele.
Palacsinta liszt nelkul is szupi
40.
Nem mondtam, hogy a 3 doki sarlatán, azt a Pődörre mondtam.
Ha "tájékozóttál", akkor jó. :)
Ettől függetlenül, kár, hogy a dokik ennyire helyeselték a ketó diétádat, biztosan "nagyon elismertek".
Igen, ez a munkám, írtam is már, hogy így van, nem mindenkinek való ugyanaz.
De azt hiszem itt abbahagyom, eddig is tudtam, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, de szöveget értelmezni sem tudsz vagy nem vagy hajlandó elolvasni amit a másik ír, ilyen formában minden felesleges.
44
Szóval te mint szakember nem vagy hajlandó elismerni mások sikerét mert nem azt mondják amit te gondolsz és megkédőjelezed a sok éves tapasztalatot is.
Utána még sértegetsz is.
Nekem ez nem hiteles, sajnálom hogy vannak ilyen szakemberek. Remélem nem így bánsz közvetlenül az emberekkel akik tőled kérnek segítséget.
45.
OK, nem vagyok hiteles, nem bánom. Nem is elvárható, hogy az legyek egy anonim oldalon.
Viszont szerencse, hogy vannak ilyen szakemberek, nem csak olyanok, akikkel te találkozol, akik tolják rád a ketót, meg helyeselnek, hogy milyen jó az egyoldalú étkezés.
Aki tőlem kér segítséget, és egy makacs értetlen, gondolkodni képtelen ember, annak azt ugyanígy és ugyanezekkel a szavakkal elmondom, és ha nem változtat a hozzáállásán, akkor minden jót kívánok neki, és tanácsolom, hogy keressen mást, mert nem én vagyok erre a megfelelő ember, csak egymás idejét raboljuk.
Ilyen még nem volt, mert azért a legtöbb ember képes önálló gondolkodásra. A véleményemet rólad pedig nem csak az alapján alakítottam ki, amiket itt írtál, ez még hagyján, hanem az előzményekből, most persze visszafogod magad, hogy mondhasd, én vagyok aki sértegetlek. Nem rossz :D
Ez szóval se sértegettem senkit. Nem csak én írok ide. De másold be.
Egyáltalán nem szimpatikus és hiteles hogy te hülyének nézed és lekezelően beszélsz egy több diplomás több évtizedes tapasztalattal rendelkező elismert orvosról mert nem értesz vele egyet. Majd te aztán megmondod mindenkinek a tutit.
Nem tolta rám senki a ketot. Azt is leírtam hogy több helyen érdeklődtem és tájékozódtam. Nem úgy volt hogy ez lesz és pont.
Csak azert vagyok gondolkdoni képtelen mert nem azt mondom amit te. Szép.
Az orvostudományban se ért mindenki mindennel egyet de nem hulyezik vagy nézik le egymást. Az alap tiszteletet mindenki megérdemli és megadja a másiknak. Már aki ugye.
Ilyen stílusú emberrel nem beszélek mert nincs értelem. Majd valami arrogáns szöveget megint kapok gondolom, ami annyira nem érdekel.
47.
:D :D :D OK, forgass ki mindent, amit mondok, ezért írtam, hogy nem csak ez alapján alakítottam ki a véleményemet rólad, amiket ide írtál. Ezt a véleményemet fenntartom, a 47-es hozzászólásod tökéletesen beleillik a képbe és megerősített mindenben, köszi.
A dietetikusokat és orvosokat szidó, magát mindentudónak beállító egoista egyén AZ Aki kiforgatja mások szavait. Ja és konkrétan hazudik is.
Ő az aki nem hajlandó elfogadni semmit ami nem egyezik a kalóriamániás nézeteivel. Soha senki nem állított olyat , hogy kalóriatöbbletben fogy.
Ugyanakkor Sosem lehet pontosan tudni, hogy ki mennyi energiát használ fel adott időszakban, mert millió dologtól függ, és napról napra is változik. Azt se hajlandó tudomásul venni, hogy bizonyos hormonok közvetlen kapcsolatban állnak a testsúllyal, a hízással, a fogyással, és az étel összetétele, minősége pl szénhidráttartalma is ezt befolyásolhatja.
Ezáltal lehetséges, hogy az ember x kalóriával és több szénhidráttal nem fogy, valamivel több kalóriával ès kevesebb szénhidráttal meg fogy ( mivel ez a változtatás a hormonhàztartásra is hatással lehet) de ez még nem jelenti azt, hogy napi jelentősen több ezer kalóriát megehet, mégis fogy, és ilyet soha senki nem mondott.
Innentől kezdve felesleges vele bármiféle kommunikáció. Ezt is inkább a kérdező miatt írtam, hogy tudja kivel van dolga. És nyugodtan egyen szénhidrátszegényen, zsírban gazdagabb etrenden ha úgy érzi, hogy neki minden szempontból ez a jó.
Részemről ennyi, és itt le is zártam.
49.
Komolyan manapság már mindenki képtelen szöveget értelmezni?
Ez már nem is vicces, hanem mélyen elszomorító.
"dietetikusokat és orvosokat szidó, magát mindentudónak beállító egoista egyén"
Ezt ugyan honnan vetted? Egyetlen dietetikust szidtam, a Pődört, és ha szembejönne a szemébe is mondanám, roppantul káros, amit művel (bár talán már abbahagyta a youtubeozást, nem tudom, azért annyira árgus szemekkel nem követem a munkásságát)
Az orvosokat hol szidtam? Annyit mondtam, hogy kár, hogy ilyenekkel találkozott az illető, illetve hogy nincsen igazuk, ha ezt a diétát proponálják és helyeslik, mint általános étrend a fogyásra.
Egoista? Jó dolog beleképzelni dolgokat abba, amit a másik ír, nem?
Hazudok? Ugyan hol és mikor? Komolyan megáll az ész, de hát ez a gyakorikerdesek ugye.
"Soha senki nem állított olyat , hogy kalóriatöbbletben fogy."
De igen, az akivel itt "eszmecseréltem" feljebb, erről nem tudsz, de van egy "előzményünk", mint azt említettem is. Felajánlottam neki régebben, hogy ezt simán ellenőrizzük laborban, ha neki van igaza, akkor fejet hajtok, valamint híres lesz, mert ő lesz az első és jelenleg egyetlen ember a bolygón, aki ezt képes létrehozni - nem lepődtem meg, hogy "megsértődött" és eltűnt, mint ahogy itt is eljátszotta a sértődöttet és eltűnt, csak nehogy olyan dolgokba kelljen bonyolódnia, amihez egyáltalán nem ért. Nem lep meg, régen is mindig ezt csinálta.
Gondolom akkor te is orvos vagy (esetleg endokrinológus?), ha a hormonokról értekezel és nagy magabiztossággal állítasz dolgokat. Esetleg akkor arra is figyelemmel lehetsz, hogy a kalóriaelmélet mindezt figyelembe veszi ("a kalóriamániás nézet", ahogy szakszóval olyan szépen említed).
"Ezáltal lehetséges, hogy az ember x kalóriával és több szénhidráttal nem fogy, valamivel több kalóriával ès kevesebb szénhidráttal meg fogy" Nem, nem lehetséges - egyéb mondanivaló?
De azért felírom a "valamivel többet" mint mértékegységet a jegyzeteimbe, hátha szükség lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!