Miért csak akkor tudok aludni, ha bezabálok (cukros, lisztes vagy zsírosabb ételekböl)?
Figyelt kérdés
Miért nem tudok aludni,ha picit kevesebbet eszem? Nem éheztetetm pedig magam,de ha több napja nem eszem olyat,amit kivánok,csak forgolodok és nem jön álom a szememre. Tök szépen ment a diétám,éjszakánként semmit ne aludtam..ma este beettem sütit,puliszkát,csokiglazurt és ugy rámjött az álnosság,bedöltem az ágyba. Csak velem van ez? Hogy aludjak akkor,ha koolyan fogyozni akarok?2018. máj. 23. 20:42
1/6 anonim válasza:
Mit eszel egyébként? Én arra tippelnék így látatlanba, hogy kevés szénhidrátot eszel és e miatt kívánsz valamit. Vagy lent van nagyon a cukrod vagy csak pszichés mert túlságosan ráfeszülsz arra, hogy kívánod.
2/6 anonim válasza:
A sütikkel egyértelműen kiütöd magad. Ha nem jön az álom, az csak annyit jelent, hogy nincs szükséged annyi alvásra, mert nincs leterhelve a szervezeted. A kérdés sztem inkább az, hogy mivel töltöd a felszabadult időt. Én néha sétálni szoktam, van, hogy éjfélkor indulok el.
3/6 anonim válasza:
Az alváshoz is energia kell. Egyél natúr zabpelyhet tejjel vagy vízzel.
4/6 A kérdező kommentje:
Tejet nem jo innom,zab meg nem kapjató a környéken.
Tojásfehérje nem laktat,éhes maradok töle:(
2018. máj. 24. 04:38
5/6 anonim válasza:
Normalis , ha megvonsz magadtól dolgokat , a szervezet stresszkent eli meg es radjön a rághatnék .
Felejtsd el a fogyozast
6/6 anonim válasza:
Mert emésztéskor a gyomor-bélrendszer kapja a vér nagy részét, az agy pedig pihen. Kajakómának hívják azt a jelenséget, amikor nagyobb mennyiségű étel elfogyasztása után belassul az ember, s könnyen elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!