Három kérdésem is lenne: van olyan fehér hús, ami picit zsírosabb, mint a csirke? A másik: lehet-e enni Sága - Kijevi golyókat, és a harmadik: mit csináltok, ha nagyon megkívántok valami sós ropogtatnivalót?
1. Általában csirkemellet eszem, vagy halat. A vörös húsokat kiskoromban is utáltam, szóval diéta előtt sem ettem nagyon pl. darált marhahúst, disznóhúst főleg nem.
Most viszont kívánom a kicsit zsírosabb húsokat, a csirkemell nagyon száraz (párolom, olajat sosem használok, vajat, margarint főleg nem főzéshez. zöldségeket is mindig párolom vagy nyersen)
Pár napja ettem egy gyrost (pita nélkül, csak saláta + hús) és az borjúhúsból volt, és nagyon ízlett!
Nem tudom, annak mennyi lehet a kalóriatartalma és hogy jó választás-e... vagy a pulyka kicsit zsírosabb, mint a csmell?
Kicsit kívánom a zsírosabb kaját, mert nem nagyon ettem az utóbbi 3-4 hónapban semmi zsírosat... pl. sajtot is úgy kívánnám...
2. Lehet enni diéta alatt ilyet:
Megláttam a boltban pár napja, persze nem egy egész zacskóval ennék meg... elvileg 250 gr 11 db, és 100 gr-ban van 253 kcal.tehát ha kb. 4 ilyen kis golyót eszek, az 250 kcal.
Nem olajban sütném ki!! Csak sütőpapíron, tepsiben, semmi olajat nem használnék.
3. Nagyon megkívántam a sós sütit, pl. ilyet:
de tudom, full szénhidrát,és nem akarom megenni.
Ti mit csináltok, ha nagyon megkívántok valamit?
Minden szárnyas zsírosabb a csirkénél, bár van aki a vöröshöz sorolja őket, de inkább az a kérdés szereted-e. Liba, kacsa, pulyka. Persze a legjobb tényleg a csirkecomb.
Esetleg próbáld ki a nyulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!