Miért hizlalnak a fűszerek?
Figyelt kérdés
Miért van az ha csak alig fűszerezek valamit kevésbé lesz telítő és hizlaló (pl csirkemell) mintha tennék rá 2-3 fűszert??2014. júl. 9. 22:46
1/2 anonim válasza:
Ez függ a fűszertől is. A sok fűszer nehezebben emészthető, lassítja az anyagcserét, fogyásnál pont az az egyik lényeg hogy gyorsuljon az anyagcsere. A sima párolt hús zöldséggel az jó, só és ennyi.
2/2 A kérdező kommentje:
lassítja az anyagcserét, ez durva! Esküszöm nem értettem miért van ez...! köszönöm!
2014. júl. 9. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!