Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mely párizsik hizlalnak? Az...

Mely párizsik hizlalnak? Az igaz a barmi párizsi diéta alatt is fogyasztható?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 20. 21:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A húsból készült párizsi húsnak számít, tehát fogyasztható.

A nem húsból készült párizsi hulladéknak számít, tehát nem fogyasztható :(

2014. ápr. 20. 21:23
 2/15 anonim ***** válasza:

Diéta alatt nem! nézd [link]

100g ból 20g zsír, fehérje meg csak 12,7g több zsír van benne mint fehérje, ez semmiképpen sem diétás kaja

2014. ápr. 20. 22:07
 3/15 anonim ***** válasza:

Az ember zsírevő is, ez következik abból hogy félig húsevő..

A zsírfóbia, zsírszegény táplálkozás eszméje egy komoly betegség ok, az elhízás járványban is megvan a maga szerepe ennek. (just sayin' :)

2014. ápr. 20. 22:13
 4/15 anonim ***** válasza:
Tényleg kell a zsír, de egy komolyabb diétánál felesleges :)
2014. ápr. 20. 22:16
 5/15 anonim ***** válasza:
Az esszenciális zsírok komolyabb diétánál is kellenek, a szénhidrát, az ami lecsökkenthető. Testépítő versenydiétában is vannak zsírok, pedig ők jóval alacsonyabb testzsírszázalékot érnek el, mint ami az átlag ember által áhított strandfazonhoz szükséges
2014. ápr. 21. 07:28
 6/15 anonim ***** válasza:
Soha sem felesleges. Valamit enni kell, szénhidrátot nem érdemes, csak fehérjét nem lehet. Tehát marad a fehérje ÉS zsírfogyasztás.
2014. ápr. 21. 08:26
 7/15 anonim ***** válasza:

Úristen, tényleg. De rég ettem párizsit! És télleg. Most jut eszembe, hogy nem is kívánom! Jajjj, de jóóóó!

1 rizikófaktorral kevesebb. Én legalábbis még sosem ettem igazi barom párizsit. :( De ez az én bajom! És a te bajod is lesz, ha eszed. Ne egyed!!

Ja, de most itt az a kérdés. Mi számít neked 'igazinak' ?

2014. ápr. 21. 09:38
 8/15 anonim ***** válasza:
De mint mondtam ha diétázol párizsi helyett ott van a: csirkemell, hal, tojás stb. A párizsi egy hulladék!
2014. ápr. 21. 10:45
 9/15 A kérdező kommentje:
akkor a pulyka párizsi se jó ? pedig akad köztük igen drága is . az ami meglepődtem.
2014. ápr. 26. 09:32
 10/15 A kérdező kommentje:
Tojásból mennyit lehet megenni naponta és milyen formában ?
2014. ápr. 26. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!