Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit esztek a cukros, lisztes...

Mit esztek a cukros, lisztes csokis sütik helyett?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé el vagyok hízva, régen nagyon nagyon sok csokit ettem, sütit igazából annyira nem. Mostanában nagyon sokszor rám jön, hogy valami csokit/csokisat/édeset akarok enni. Eddig a pennyen és lidlben kapható proteines csokipudingot ettem, de 430 ft sok egy kicsit érte, valami olcsóbb megoldáson kondolkozom. Van valamilyen bevált receptetek?

Eddig 7-8 kilót fogytam, lehet amiatt szeretné a testem hogy "bűnözzek" :D

Ha van valami alacsony szénhidrát tartalmú ebéd/vacsi tippetek arra is vevő lennék :)

2023. márc. 15. 20:19
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

18. Azt írta a dietetikus orvos. Hol orvos az?😂 az érvelésre beírod h keto diéta és az első amit kidob full bemásolta xd

Teljesen felesleges vitatkozni vele, olyan hülyeségeket ír :D

“Rengeteg érvet fel tudok sorolni” egyet se irt, ez vicc. :D

2023. márc. 15. 22:46
 22/54 anonim ***** válasza:
26%
Én is ketos voltam és aut ettem amit a 15-ös írt, nekem bevált. Tényleg laktató.
2023. márc. 15. 22:48
 23/54 anonim ***** válasza:
78%

"egyet se irt"

Ha számodra 6 különböző metaanalízisben olvasott információ sem érv, akkor tényleg mindegy. Ebből látszik, hogy a diéta valójában nem dietetikai, hanem vallási kérdés. Fanatikus vagy, ez ilyen. Sok sikert, remélem nem lesz soha semmilyen ezzel kapcsolatos egészségügyi problémád!

2023. márc. 15. 22:51
 24/54 anonim ***** válasza:
0%

20

Mi értelme lenne?

Belinkelek valamit majd te is és itt kommentháborúzunk egy olyan kérdés alatt ami nem is erről szól. Egymást próbáljuk meggyőzni és egyikünk se fog engedni majd valaki megunja. Kb minden vita ilyen ezen az oldalon.

A neten van negatív és pozitív cikk is erről ahogy a szakemberek is mondhatnak mást.

Ha a kérdező nem fogy és vagy rosszul érzi magát úgy is abbahagyja.

2023. márc. 15. 23:05
 25/54 anonim ***** válasza:
43%

"Mi értelme lenne?"

Tehát te mégse linkelsz tanulmányt, csak úgy bedobod az állításaidat nulla szakmai hivatkozással? Én linkeltem 6 különböző kutatási anyagot, de ha te nem linkelsz, akkor nem linkelsz. Így is lehet, csak hát pont ez a baj, hogy mindenki pofázik bele a világba, a sok laikus el is hiszi, tudományos forrás pedig nincs mögötte.

2023. márc. 15. 23:10
 26/54 anonim ***** válasza:
8%

25

Szépen utána lehet nézni ha valakit érdekel ahogy a kérdező is utána nézett valószínűleg és az orvosa is.

Volt pár gyk-s vitám ami linkelgetésből és a másik meggyőzéséről szólt és semmi értelme nem volt csak felhúztam magam rajta és leszivott. Nekem erre nincs szükségem. Jó éjszakát.

2023. márc. 15. 23:16
 27/54 anonim ***** válasza:
39%

"a kérdező is utána nézett valószínűleg"

Ketogén, alacsony szénhidrát, lassú felszívódású szénhidrát, és a többi szokásos bullshit. Ezek alapján a kérdező valószínűleg sajnos pont nem nézett utána semminek. Kíváncsi lennék az ilyen emberek milyen forrásból tájékozódnak, csak mert a divany.hu-t mindig kikérik maguknak.

2023. márc. 15. 23:21
 28/54 anonim ***** válasza:
22%

Szia.

Én szénhidrátszegény étrenden élek évek óta. Van aki így jobban érzi magát és kész, nem mellesleg le is fogy vele. Erről annyira felesleges vitatkozni, szóval kérdező, az ilyen kötekedőkkel ne foglalkozz. Időpazarlás. Nem fogja fel, és nem fogad el semmi mást, se véleményt, se tapasztalatot, se semmit, egyszerűen kalóriafanatikus.

Engedd el.

Hogy a konkrét kérdésedre is válaszoljak. Nekem max havi egyszer fér bele ilyesmi, amiket írtál, aminek megvan a személyes oka. Egyébként a mindennapokban tudatosan kerülöm őket. Amit eszem: húsféléket, rengeteg zöldséget, sajtféléket, natúr joghurtot, tojást, olajos magvakat, limitált mértékben lowcarb kenyeret és tésztát, nem sajnálom a zsiradékot, nagyon jól laktat szénhidrátdús kaja helyett. Ha nagyon vágyom az édes ízre, bekapok 3-4 szem cukormentes cukorkát vagy pár kocka diabetikus csokit.

Nekem is dietetikus javasolta a lowcarb és zsírban gazdagabb étrendet. ( Bár részemről nem keto, számomra az túl szigorú) Soha jobb diétát nem csináltam életemben. Nem is tervezem abbahagyni.

2023. márc. 16. 01:17
 29/54 A kérdező kommentje:

28! Köszönöm!

Most én is jobban érzem magam, pedig arra számítottam hogy nehéz lesz és nem fogom bírni, de most simán kibirok 5-6 órát evés nélkül. Kíváncsi vagyok mi kész egy hónap vagy egy fél év múlva. Ha rá állok a mérlegre az erőt ad :D

2023. márc. 16. 02:37
 30/54 anonim ***** válasza:
87%
Majd engem is megköveznek, de nem baj. Én laktózmentes natúr joghurtba teszek fehérjeport. Csokissal, tiramisussal, makadámdióssal isteni finom. Vagy szőlőt, sárgadinnyét eszek pár szem maggal. Vagy répát mártogatok hummuszba, azt is imádom.
2023. márc. 16. 08:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!