Segítség - nem biztos, hogy sikerül, de ma már nem szabadna ennem, ugye?
Megint előjött nálam a mértéktelen evés (binge eating) :(
Még csak dél van, de már lement: majdnem 200g sós pörkölt mogyoró, egy zacskó (175g) chips, egy nagy tábla (200g) mogyorós csokoládé, és egy henger (180g) tripla kakaós pilóta keksz.
Szerencsére más nem nagyon van itthon ezekből, de ki tudja mit találok még - nem is tudom, hogy abba tudom-e hagyni.
Rendes kaját még ma nem ettem, de a kalóriát nézve bőven nem is szabadna, viszont nagyon tartok attól, hogy késő délután megéhezem (ha egyáltalán addig nem zabálok folyamatosan). Nagyon utálom ezt, és nem tudom hogyan hagyhatnám abba (nyilván úgy, hogy nem folytatom, de nem megy).
Hát, nem értem minek spájzolsz ennyi “szart” otthonra, ha tudod nem fogod megáloni, amég egy morzsányi akad?
Mindig annyit veguél a boltba ami tudod nem baj, ha elfogy.
Kellene enned pár óra múlva valami húst vagy tojást, sok friss zöldséggel, teljes kiorlesu kenyerrel.
Hozd rendbe a vercukorszinted.
És holnaptol mintha mi sem tortent volna, folytass egy kiegyensulyozott etrendet.
Egy teljes hétig felejtsd el a kalóriát. Ne számold egyáltalán. Egyél minőségi ételeket, rendszeresen. Mindig ülj le reggelihez, ebédhez, uzsihoz, vacsihoz. Ne tv elott egyel, hanem te és az asztal.
Utána ha úgy érzed hogy fogyni szeretnél, akkor elkezdheted az adagot lassan, fokozatosan csokkenteni. És most megtanultad hogy ha tulsagosan lecsokkented, akkor ez lesz a vege. Inkabb csak picuvel legyen kevesebb es lassan fogyj, jokedvuen, mint gyorsan leadj par kilot, aztan visszazabald egy nap alatt
A legnagyobb hülyeség azt ajánlani, hogy mozogja le ezt.
"Menj el futni, vagy valamit sportolni, olyan 2000kcal körüli értékben."
2000 kalória körüli értékben? Fusson 5 órán keresztül? Ez kicsit lehetetlen lenne.
Kérdező:
Ez így alakult, nem tudsz már mit tenni ez ellen. Viszont, a hibáidból tanulhatsz. Ha folyamatosan binge eatinged van, akkor keress fel egy pszichológust, aki a fejedben helyre teszi a dolgokat étkezés terén.
Nem lehetetlen, látod, hogy a kérdező simán fut 6 órát :D:D
Kérdezem, akkor mi a problem?
Kicsit megnyomod, 6 helyett mondjuk 8 órát, neki tuti nem problem, és le van tudva, holnap jöhet a következő bezabálás :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!