Segítség - nem biztos, hogy sikerül, de ma már nem szabadna ennem, ugye?
Megint előjött nálam a mértéktelen evés (binge eating) :(
Még csak dél van, de már lement: majdnem 200g sós pörkölt mogyoró, egy zacskó (175g) chips, egy nagy tábla (200g) mogyorós csokoládé, és egy henger (180g) tripla kakaós pilóta keksz.
Szerencsére más nem nagyon van itthon ezekből, de ki tudja mit találok még - nem is tudom, hogy abba tudom-e hagyni.
Rendes kaját még ma nem ettem, de a kalóriát nézve bőven nem is szabadna, viszont nagyon tartok attól, hogy késő délután megéhezem (ha egyáltalán addig nem zabálok folyamatosan). Nagyon utálom ezt, és nem tudom hogyan hagyhatnám abba (nyilván úgy, hogy nem folytatom, de nem megy).
18-as!
Kb 2 óra futás, akár 2-3 részletben, de csinálhat mást is, egyáltalán nem lehetetlen. Egyébként meg valószínűleg ez egy kitalált történet, nem kell annyira komolyan venni.
1. 2 óra alatt égethet el 2000 kcalt futással is.
2. Nem négyezret kell lesportolni, csak kb kétezret.
3. A futás csak egy példa volt, nem ez a lényeg, bármit sportolhat. 13 órától mondjuk 19 óráig sokminden belefér.
Nem lett végül semmilyen futás sajnos, csak 1 óra séta. Nem az volt a lényeg, hogy elégessem a bevitt kalóriákat, az már valóban úgyis mindegy - de jó volt kimozdulni, meg levegőn lenni.
Utána nem lett sokkal jobb a nap: megettem a normál reggelimet, ami müzli fehérjeporral, kb. 500 kcal. Aztán vajas bagettet ettem kolbásszal meg némi zöldséggel, meg egy óriás túró rudit.
És most este lement egy 500ml doboz jégkrém.
Remélem lenyugszik a szervezetem, és holnap jobb lesz, csoda, hogy nem vagyok rosszul.
26-27. Kösz, kedvesek vagytok.
Amúgy már sajnálom, hogy kiírtam a kérdést, ugyan mire is számíthattam volna ezen az oldalon.
Köszönöm a pár normális embernek.
Ne sajnáld, egész jó kis kérdés ez!😉
Szerintem holnap olyat írj, hogy nem egymáshoz illő ételek is legyenek benne. Mondjuk hurka, lekváros palacsintával, 6-7000 kalória mennyiségben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!