Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség - nem biztos, hogy...

Segítség - nem biztos, hogy sikerül, de ma már nem szabadna ennem, ugye?

Figyelt kérdés

Megint előjött nálam a mértéktelen evés (binge eating) :(

Még csak dél van, de már lement: majdnem 200g sós pörkölt mogyoró, egy zacskó (175g) chips, egy nagy tábla (200g) mogyorós csokoládé, és egy henger (180g) tripla kakaós pilóta keksz.

Szerencsére más nem nagyon van itthon ezekből, de ki tudja mit találok még - nem is tudom, hogy abba tudom-e hagyni.

Rendes kaját még ma nem ettem, de a kalóriát nézve bőven nem is szabadna, viszont nagyon tartok attól, hogy késő délután megéhezem (ha egyáltalán addig nem zabálok folyamatosan). Nagyon utálom ezt, és nem tudom hogyan hagyhatnám abba (nyilván úgy, hogy nem folytatom, de nem megy).

2023. febr. 20. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
2 különböző ember vagytok vagy több itt az utolsók - nem tudom elképzelni, hogy túl sok ilyen ember lenne, de lehet, hogy tévedek.
2023. febr. 20. 23:17
 42/65 anonim ***** válasza:
0%

Eléggé.

De röhögj ki te minket, menj el holnap 6 órát futni, másfél maraton meg is lesz azalatt átlagtempóban, mit neked ennyi. És máris elégetted a mai zabálást.

2023. febr. 20. 23:20
 43/65 A kérdező kommentje:
OK, akkor eléggé tévedtem, és rengeteg rosszindulatú, buta és szánalmas ember jár ide - rendben. Nem tudom miért jön mindenki a 6 órás futással, egyébként nem tudtam másfél maratont futni ennyi idő alatt, csak egy jött ki belőle.
2023. febr. 20. 23:23
 44/65 anonim ***** válasza:
0%
Szóval lesétáltál egy maratont kva lassan. Hűha, az már 6 óra futás, igazad van :D
2023. febr. 20. 23:37
 45/65 A kérdező kommentje:
:D :D :D Jaja. Próbáld ki, majd meglátod.
2023. febr. 20. 23:48
 46/65 anonim ***** válasza:
80%

Ha ez betegség ahogy írod, akkor itt a lehető leghosszabb helyen vagy.

Ha tudod, hogy betegség, akkor gondolom szakorvos diagnosztizált, kérj időpontot és fordulj hozzá.

Nem is tudom itt mit vártál...

2023. febr. 21. 05:48
 47/65 anonim ***** válasza:
21%
Na, mizu, mi a mai hízókúrás étrend?
2023. febr. 21. 07:08
 48/65 A kérdező kommentje:
46. Igen, az, nem lettem diagnosztizálva, csak tudom, hogy az, úgy tűnt egy ideig, hogy leküzdöttem, de most 2 hónapon belül másodszorra jön elő. Én sem tudom mit vártam (mint írtam, már sajnáltam, hogy kiírtam, nem akartam, de tegnap nagyon el voltam keseredve, és mivel itt láttam már sorstársakat, talán valami pozitív tapasztalatra gondoltam, nem tudom), de azt biztos nem vártam, ami itt ment, ennyi szánalmas embert...az utánad hozzászóló szerencsétlen ékes példa, reggel hétkor az az első dolga, hogy valakibe beletaposson - nekem minden esélyem kigyógyulni a dolgaimból, viszont az ilyen emberek észre sem veszik, hogy rohadnak belül, szóval nekik sosem lesz jobb - ez engem mondjuk nem vigasztal, inkább végtelenül elkeserít, de sajnos ez van. Több kérdést nem írok ki, az teljesen tuti.
2023. febr. 21. 07:49
 49/65 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Olvastam itt a kommenteket, meg hogy tegnap mit ettél. Szerintem ha szabsz magadnak egy határt, legyen mondjuk 2000 kalória. Ezzel azért már jól lehet lakni! És mondjuk ebből 500 kalóriát szánsz finomságokra ha nem akarsz lemondani róla, simán menne szerintem ha nagyon akarod. Mellette, a maradék 1500 kalóriából egyél finom, de kalóriaszegényebb ételeket, amikből sokat tudsz enni: csirkemell, sovány sajt, sovány túró, puffasztott rizs, gyümölcs, zöldségek és ilyesmi

Fokozatosan kell leszokni az édességekrol, ez fontos, tehát nem szabad egyből megvonni mert utána megint felfalsz mindent, ezért írtam hogy 500 kalóriát szánj akkor finomságokra. Ez az 500 kalória lehet akár egy tábla csoki, vagy cukormentes keksz. Ha minden nap 500 kalóriát eszel ezekből mondjuk két hétig, észre fogod venni hogy nincs is szükséged többre, aztán lehet tovább csökkenteni.

Tehát így nézne ki:

Reggel egyél szénhidrátot(tk cuccok, és mellé egyél finom csirkemell sonkát, ebből ha egy zacsival is megeszel, csak 110 kcal körül van. Ezzel el leszel egy darabig. És utána jöhet a többi. Délután edd meg az 500 kalória snacket, amit elterveztél, utána megelégszel annyival és az fog motiválni, hogy oké, ettem, de mégis kalóroadeficitben vagyok és ez tök jó. Ha minden nap már csak egy órát is gyalogolsz, az már 200-300 kalória és akkor bőven deficitben vagy.

Ezt saját tapasztalatból írom, nekem így sikerült leszoknom a falásokról. Egyébként megértelek mert én is benne voltam, volt hogy egy nap 5000 kalóriát is megettem. Na aztán megelégeltem és jött ez amit most leírtam. Azóta fogytam 10 kilót!:) 170 cm vagyok és 57 kiló, teljesen elégedett vagyok!

Remélem tudtam segíteni, minden jót!

2023. febr. 21. 08:04
 50/65 anonim ***** válasza:
0%
2000 kalóriával én olyan vígan híznék 100 kilóra, hogy ihaj.
2023. febr. 21. 08:14
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!