Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség - nem biztos, hogy...

Segítség - nem biztos, hogy sikerül, de ma már nem szabadna ennem, ugye?

Figyelt kérdés

Megint előjött nálam a mértéktelen evés (binge eating) :(

Még csak dél van, de már lement: majdnem 200g sós pörkölt mogyoró, egy zacskó (175g) chips, egy nagy tábla (200g) mogyorós csokoládé, és egy henger (180g) tripla kakaós pilóta keksz.

Szerencsére más nem nagyon van itthon ezekből, de ki tudja mit találok még - nem is tudom, hogy abba tudom-e hagyni.

Rendes kaját még ma nem ettem, de a kalóriát nézve bőven nem is szabadna, viszont nagyon tartok attól, hogy késő délután megéhezem (ha egyáltalán addig nem zabálok folyamatosan). Nagyon utálom ezt, és nem tudom hogyan hagyhatnám abba (nyilván úgy, hogy nem folytatom, de nem megy).

2023. febr. 20. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:

49. Köszi szépen, kedves vagy :) Én is épp 170 centi vagyok. :)

Sikerült 63-65 kilóra lefogynom, ezt jó ideje - több mint egy éve -tartom, talán valamikor még lejjebb megyek majd, de igazából nincs szükség rá - azt hiszem a szervezetem eléggé ellenáll, amikor ezt megpróbálom, akkor szoktak ilyenek történni. De mostanában ilyesmit nem próbáltam, így derült égből villámcsapás volt, ezért voltam ennyire elkeseredve. Tényleg 2000-2400-al tartom ezt a súlyt, ahogy mondod - ebbe valóban belefér a változatos étrend, a durva megvonások tényleg nem vezetnek semmire.

Gratulálok a fogyásodhoz, én is minden jót kívánok!:)

2023. febr. 21. 08:33
 52/65 anonim ***** válasza:
13%
Full kamu kérdés. Pilótakekszet evett állítólag, amit már több mint fél éve nem lehet kapni!!! Egy ilyen zabagépnek meg honnan lenne még otthon ennyi idő után egy komplett csomag pilótakeksze?!
2023. febr. 21. 14:20
 53/65 anonim ***** válasza:
19%
52: megszüntették a pilótakekszet? Egy pillanatra nem figyelek oda (két év diéta), és ilyen jó dolgok tűnnek el a föld színéről.
2023. febr. 21. 14:24
 54/65 anonim ***** válasza:
55%

Nem szűnt meg, hanem valami gyártási probléma miatt nem elérhető. Állítólag dolgoznak a hibák elhárításán, és lesz újra, hogy mikor, nem tudni.

[link]

2023. febr. 21. 14:28
 55/65 A kérdező kommentje:

53. és 54. Valóban nem szűnt meg, de a "gyártási probléma" már több mint fél éve tart - sajnos már nekem is csak 2 tripla kakaós hengerem van (tegnap még 3 volt, ehehe), mert mindig betáraztam másoknak, hordtam külföldre raklapszámra (augusztusban az utolsó tizenvalahány 320 grammosat vásároltam fel az Auchanban), nem csak Magyarországon népszerű, vittem a hírét. :) Elég komoly, hogy már kb. egy éve nem is ettem, mindig mindet elajándékoztam - de most jó volt, hogy volt még itthon, illetve nem jó, nézőpont kérdése, pont most jött rám a hoppáré.

Remélem tényleg lesz majd újra, kár lenne érte.

52. Nem akartam reagálni, de annyit mégis, hogy nyomozónak ne menj vagy sehova, ahol következtetéseket kellene levonni.

2023. febr. 21. 16:59
 56/65 anonim ***** válasza:
12%
Nekem még van 10 henger pilóta kekszem
2023. febr. 21. 19:45
 57/65 anonim ***** válasza:
0%
170/63? Akkor mnek "dietazol"? Eleg normalisan enni meg mozogni
2023. febr. 22. 00:30
 58/65 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván testképzavaros, meg egyéb zavaros is a kérdező.
2023. febr. 22. 02:14
 59/65 A kérdező kommentje:

55-es, nem tudom, miért idézel, hogy "diétázol", én ezt sehol sem mondtam, hogy teszem, nem is kell. Egyébként normálisan eszem és "mozgok", de előjött ez a dolog. Megelőzvén azt, hogy "de akkor miért fogyókúra témában tetted fel a kérdést, cica?" Azért, mert sokszor láttam, hogy szó van a túlevésről itt, és itt reméltem a legtöbb választ, tippet. Mint látható be is jött, jó sok a válasz, na de azt nem gondoltam volna, hogy visszafelé sül el.

Nem baj, így sem volt hiába, legalább kétségbeesésemben kiírtam magamból, amikor nagyon rossz volt, kaptam pár segítő szándékú választ, segítettem azoknak kiélni magukat, akik még ilyenkor rúgnak az emberen, és megtanultam, hogy a gyakorin felesleges ilyesmiről kérdést feltenni.

2023. febr. 22. 07:41
 60/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mentális egészség témakörben relevánsabb lenne.
2023. febr. 22. 08:48
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!