Mást is irritál, ha sok olyan emberrel ( főként lánnyal) van körülvéve, akik szép vékonyak pedig nem mindegyikük sportol, bár az lehet hogy diétázik ?
Lehetséges, hogy míg valakiknek az elég nehéz, hogy pár kilót leadjank, egyeseknél addig az nehéz hogy felszedjenek ?
Bár fogyókúrázom, de azt vettem észre, hogy én már ha egy kicsit is többet eszek 1 nap a megengedettnél már akkor felszedek pár kilót ( még ha 1-et nem is teljesen. Annyira irigylem az ilyeneket! Más is van így ezzel ?
Ismerek ilyeneket persze, ténylegesen sokat esznek, nem sportolnak mégsem híznak..Genetika, gyorsabb anyagcsere, baromi nagy mázli, stb.
Rám sajnos nem ezt dobta a gép, voltam elhízott, és küzdök nap mint nap, hogy ne hizzak vissza.
Régebben még nagyon zavart, irigykedtem azokra akiknek nem kell így élni, de már felnőttem és elfogadtam, hogy ez van. Megértettem, hogy Nem mindenki kap meg az életben mindent amit szeretne.
Én megküzdök az egészséges testsúlyomért, odafigyelek, méricskélek, számolgatok, sokat kell mozognom is, sok lemondással is jár, viszont ettől függetlenül boldog életem van, szerető férj, család, szeretett munkahely, a hobbijaim.
De Pl A munkatársam aki pedig vasággyal 50 kg, ezért soha nem küzdött meg úgy ahogy én, ő vékony, csinos, mégsem elégedett az életével, magányos, nincs senkije, egyedül érzi magát stb.:( . Ha jól meggondolom, inkább a saját életemet választom, annak bizonyos nehézségeivel együtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!