Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Most vagyok 78 kiló. Szeretnék pár hónap alatt 70 kilóra lemenni. Már az eletemben volt olyan amikor orvosi javaslatra le kellett fogynom majdnem 20 kilót. Ez sikerült is 11 hónap alatt. Ez a nagy fogyásom volt 6 éve. Azóta kb beált a súlyom, nem gyarapodik, de nem is csökken. Az fura volt számomra hogy az ünnepek alatt eléggé elszaladt velem a ló az étkezéssel kapcsolatban, de ez a súlyomon nem mutatkozott. Ugyanannyi vagyok így már lassan évek óta. Megpróbáltam azt a módszert használni, amit akkor használtam, amikor nagyobb tömeget adtam le.(az akkori fogyásomat a diabetikusom figyelemmel követte, lehet emiatt nem használ most) Ha lenne pár tipp, hogy hogyan sikerülne újból lefogynom az nagyon jó lenne.ma 00:23
1/1 anonim válasza:
Számolod a kalóriákat és mozogsz. Az elszaladt ló mindig azért van, mert 1. a kalóriaszámolás alatt nem eszel annyit, amennyit kellene valójában, 2. éhezteted magad, 3. nincs minőségi étkezés. Amikor már nem kell fogynod, mert elérted a célt, újraszámolod a kaloriaszükségletet és súlytartó étkezést tartasz életed végéig. Karácsonykor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!