Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Need for Speed Underground-ot...

Need for Speed Underground-ot honnét tudnám letölteni,és a hozzá tartozó magyarosítást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bővebben kifejtem,szeretnék tőletek linkeket kérni,és még azt,hogy hogyan kell a magyarosítást "megoldani"?

Régebben megvolt a játék,minden jó volt,magyarosítás is,csak most már nem tudom,hogyan is csináltam,hosszú évekkel ezelőtt...

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.

#Need for Speed: Underground #Játék+magyarosítás #linkeket kérnék és részletes segítséget #hogyan oldjam meg a magyarosítást,mi a menete?
dec. 7. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:

A játék hivatalos forgalmazása már megszűnt, vagy keresel használt dobozos kiadást, vagy letöltöd bármelyik torrent oldalról, ahol tag vagy.

Magyarosítás nincs, maximum magyarítás, az meg sima telepítős, amit fel kell telepíteni.

dec. 7. 11:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,akkor keresgetek.
dec. 7. 12:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Megy a játék,megvan hozzá a magyarítás is,a magyarítást oda telepítettem,ahová a játékot,viszont nem lett magyar...

Lehet,hogy valamit rossz helyre telepítettem...

dec. 7. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!