Több a súlyom! Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Január harmadikàn kezdtem fogyókúràzni,szülès utàn vagyok 5hónappal màr nem szoptatok. Először napi 30 percet bicajoztam mindnen este a szobabiciklivel,tegnap már letudtam tekerni a negyven percet is. Jobban is érzem magam,88,8kg-rol indultam ,tegnap már 87,5 kg voltam,ma gondoltam rà àllok reggel wc után éhgyomorra és 88.6kg-ot mutatott a mèrleg. Hogy lehet ez? Kalóriabázis alkalmazás le van töltve ott szàmolom a kalóriàt alapból 1500 kalóriàra van beàllítva de àlltalàban 1200 fölött nem eszek,tegnap mondjuk csipegettem mert a nagyobb fiamnak itt voltak a baràtai és a nasiból én is egyet egyet megettem. Lehet,hogy ezt nem kellett volna 😢. Edzőteremre se pènzem,se időm nincs két kiskorú mellett akikkel egyedül vagyok szinte egèsznap. Nyàrra muszàj valahogy egy szebb testet összehozni ,szerintetek 20kg lemehet júniusig? De a legfontosabb kérdésem,hogy hogy annyi kiló vagyok mint mikor kezdtem.. 😪ma 08:58
1/6 A kérdező kommentje:
Vagy ez lehet csak víz? Vagy valamit nagyon rosszul csinálok.
ma 09:00
2/6 anonim válasza:
Biztos hogy 1500 a kereted? Meg ennyi idő elteltével legyél inkább türelmesebb. 20 lemehet, de hova sietsz? Adj magadnak időt, ne dátumhoz kösd. Mert oké hogy nyárra szeretnéd, de mi lesz ősszel? Akkor visszahízod?
Ne fogyókúrázz, hanem életed végéig alakíts ki egy tartható étrendet, ne sanyargasd magad. Túl szigorú akarsz lenni, feleslegesen.
3/6 anonim válasza:
A súlyod minden nap változik, felesleges heti egynél többször ráállni a mérlegre. 1500 alatt szerintem ne egyél. Kevés. Olyan is van pl, hogy nekem lement 40 kiló, és utána hónapokig meg sem mozdult a mérleg, de a testem meg változott folyamatosan. 2 hete indult meg megint. Szóval ha lemegy már több kiló és utána megáll akkor sem kell kétségbe esni. Lemehet 20 kiló júniusig, de én inkább lassabb fogyást választanék. Nem sietsz sehova, max egy évvel később lesz meg a beach body.
4/6 A kérdező kommentje:
3#nagyon ügyes vagy, gratulálok a fogyàshoz. :) Első,neked is köszönöm a vàlaszod. Igazából nem sietek,nekem az a lènyeg,hogy 1,5múlva mikor megyek vissza dolgozni,ne legyek olyan mint egy hóember,mert nem fogom bírni a hajtàst. Nyàrra az sem baj,ha nem megy le 20,csak egy kicsit csinosabb testet szeretnèk,mert a gyerekekkel menni fogok majd strandra és jó lenne kevèsbè szègyellnem a testem :( . Havonta egyszer akartam mèrlegre àllni,aztán csak nem bírom ki,hogy ne álljak rà naponta .:(
ma 11:07
5/6 anonim válasza:
Azt is csinálhatod ha nagyon nem bírod ki, hogy ne mérd magad, hogy naponta ráállsz aztán vonsz egy heti átlagot.
6/6 anonim válasza:
A kereted is brutál keves az 1200 kcal meg egyenesen árt. Nem szabad ennyire eheztetni a testet. Nem egészséges.
Olyan 1650 kcallal tudnál egészségesen fogyni
A súly ingadozik. Az éhgyomros is. Hetente maximum ketszer mérd magad és mindig a heti átlagot hasonlítsd össze az előző heti átlaggal.
Ezer meg egy oka lehet hogy ideiglenesen miért több vagy kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!