Miért nem megy lejjebb a súlyom?
Már egy jó pár (21) kg -ot leadtam. Júliusban viszont kicsit kihagytam a dolgokat és nem csináltam sajnos. De nem jött fel plusz kg. Viszont augusztus közepe fele újrakezdtem és azzal a lendülettel le is lassult a fogyásom. Kb azóta 2 kg-ot fogytam. De júliusig mindig 3, de inkább 4 -et fogytam.
Most miért van ez? Megálltam 77 kg nál és lassan 3 hete csak stagnál. Nem tudom mit tehetnék. Ha valakinek vannak tanácsai nagyon szívesen meghallgatnám :)
16/L
#1 ez elég fontos lenne
Egyébként meg ahogy egyre kisebb sulybol fogy az ember, egyre lassabban fogy. És ez teljesen normális
Írnak ki kérdést olyan 160 centisek, akik 130-140 kilóval rendelkeznek, úgyhogy sose lehet tudni.
Ami a legnagyobb baj, hogy van egy olyan érzésem, miszerint a kérdezőnek nem sok fogalma van a kalóriaszámolásról.
"Nem a kalóriaszámolás az egyetelen út a kalóriadeficit eléréséhez"
Valóban nem, csak ha elakad a fogyásban, mert fogalma nincs a saját kalóriabeviteléről, akkor megoldást jelentene, ha vezetné azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!