Miért nem megy lejjebb a súlyom?
Már egy jó pár (21) kg -ot leadtam. Júliusban viszont kicsit kihagytam a dolgokat és nem csináltam sajnos. De nem jött fel plusz kg. Viszont augusztus közepe fele újrakezdtem és azzal a lendülettel le is lassult a fogyásom. Kb azóta 2 kg-ot fogytam. De júliusig mindig 3, de inkább 4 -et fogytam.
Most miért van ez? Megálltam 77 kg nál és lassan 3 hete csak stagnál. Nem tudom mit tehetnék. Ha valakinek vannak tanácsai nagyon szívesen meghallgatnám :)
16/L
"Valóban nem, csak ha elakad a fogyásban, mert fogalma nincs a saját kalóriabeviteléről, akkor megoldást jelentene, ha vezetné azt."
VAgy már nem kell fogynia, hm?
"VAgy már nem kell fogynia, hm?"
Bármi lehet, hm! Ezért kéne több információt megtudnunk.
Vigyázz kérdező, mit válaszolsz a milyen módszerrel fogysz kérdésre, mert mindenen fennakadnak és ebből jól nem jössz ki!
Jobb ha nem válaszolsz!
A stagnálási periódus normális, a test kimerült, nagyon sokat fogytál már és a szünet jót is tesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!