Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem megy lejjebb a súlyom?

Miért nem megy lejjebb a súlyom?

Figyelt kérdés

Már egy jó pár (21) kg -ot leadtam. Júliusban viszont kicsit kihagytam a dolgokat és nem csináltam sajnos. De nem jött fel plusz kg. Viszont augusztus közepe fele újrakezdtem és azzal a lendülettel le is lassult a fogyásom. Kb azóta 2 kg-ot fogytam. De júliusig mindig 3, de inkább 4 -et fogytam.

Most miért van ez? Megálltam 77 kg nál és lassan 3 hete csak stagnál. Nem tudom mit tehetnék. Ha valakinek vannak tanácsai nagyon szívesen meghallgatnám :)

16/L

szept. 27. 05:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%

"Valóban nem, csak ha elakad a fogyásban, mert fogalma nincs a saját kalóriabeviteléről, akkor megoldást jelentene, ha vezetné azt."

VAgy már nem kell fogynia, hm?

szept. 27. 12:30
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Amúgy hiába vártok választ suliban van telefon nélkül. Délutánig nem fog írni.
szept. 27. 12:31
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

"VAgy már nem kell fogynia, hm?"

Bármi lehet, hm! Ezért kéne több információt megtudnunk.

szept. 27. 12:36
 14/18 anonim ***** válasza:
17%

Vigyázz kérdező, mit válaszolsz a milyen módszerrel fogysz kérdésre, mert mindenen fennakadnak és ebből jól nem jössz ki!

Jobb ha nem válaszolsz!

A stagnálási periódus normális, a test kimerült, nagyon sokat fogytál már és a szünet jót is tesz!

szept. 27. 14:14
 15/18 anonim ***** válasza:
17%
Ő már tudja hogy valamit rosszul csinálsz, ha számlálod is a kalóriát, nem jól, minden téves, wrong wrong, mert ha számolod, akkor nincs platószakasz a kalóriaszámlálós mrgszállott szerint, a szervezet olyan, hogy megmyomsz egy gombot és működik, mint a kávégép, te csak számlálj!
szept. 27. 14:19
 16/18 anonim válasza:
Kérdező anyázik privátban!
szept. 27. 20:35
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem is fogyókúrának mondanám először is hanem életmód váltásnak. Viszont számolom a kalóriákat. 1300-1500 kcl szoktam enni. Heti 3 -szor kardiózni szoktam, és még heti 2-szer súlyzós edzést is csinálok. Viszont tényleg 160 cm vagyok
szept. 28. 04:58
 18/18 anonim ***** válasza:
A szervezeted ehezik es csokkent az anyagcsere. 1500 -1600 kozott lenne idealis
okt. 24. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!