Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha piszkálódnak a...

Mit tegyek ha piszkálódnak a súlyom miatt?

Figyelt kérdés

Pár hete kezdtem el fogyókúrázni. Nyilván én is látom a tükörben, hogy a mi a helyzet.

Viszont a munkatársaim folyamatosan cseszegetnek, hogy ilyen fiatalon hogy lehet feleslegem, hogy lehetek ilyen igénytelen, ők már rég kezdtek volna magukkal valamit és itt az ideje hogy végre lefogyjak.

A legnagyobb gond, hogy annyira nem akarok megfelelni ilyen rosszindulatú embereknek hogy inkább zabálnék hogy véletlenül se kelljen megfogadni a tanácsukat. A cél amiért elkezdtem dolgozni hirtelen másoknak való megfelelésbe csapott át és én MAGAM miatt kezdtem ebbe bele. Szóval fejbe tudom, hogy ez az én célom és hogy változtatni kell, de nem akarom hogy mások mondják meg nekem hogy mi a helyes és mi nem főleg ilyen stílusban.

Az a gond, hogy annyira elvette a kedvem az egésztől pedig már szépen haladtam az elmúlt hetekben. És nyilván még nem latszodik ez a 4 kg mínusz és egyszerűen nem akarom hogy bárki azt gondolja az ő cseszegetese miatt kezdtem ebbe bele amikor végre sikerül leadni az ossz. 15 kg felesleget.

Hogy rakjam magam helyre fejben?

22/L

160/70

okt. 27. 00:31
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
79%

Folytatod a diétát és utána már nem fognak tudni piszkálni sem

Amúgy meg felfoghatod motivációnak is

okt. 27. 02:57
 2/29 anonim ***** válasza:
54%
Durva hogy vannak nők akik inkább dagadtak maradnának csak azért hogy nehogymármásnaklegyenigaza 😂 csak azért abbahagyná a fogyást mert nehogy azt gondolják hogy megfogadta a tanácsukat xd
okt. 27. 02:58
 3/29 anonim ***** válasza:
69%

És mi van, ha piszkálódnak? Igazuk van abban, amit mondanak, ennyi. Fogyj le, aztán abbahagyják. Nem tudom ebből miért kell ekkora nagyügyet csinálni.

Ha ennyi elvette a kedved, akkor nem is volt neked fontos a fogyás. Maradj kövér, a piszkálódás meg tovább folytatódik.

okt. 27. 05:43
 4/29 anonim válasza:
45%
70 kilósan nem vagy túlsúlyos. Ezek nem normálisak. Keress másik munkahelyet. Ha lefogysz, akkor majd másba kötnek bele, illetve simán lehet, hogy 55 kilósan is lekövéreznek majd, én legalábbis belefutottam már olyan elmeroggyantba, aki szerint én az voltam 170/56 kilósan.
okt. 27. 06:27
 5/29 anonim ***** válasza:
31%
#160cm a kérdező
okt. 27. 07:07
 6/29 anonim ***** válasza:
81%

Én megértelek, engem is frusztrálna. De nincs mit tenni, le kell nyelni a békát, mindenképp le kell fogyni.

Amúgy nem is értem milyen kollégáid vannak. Felnőtt emberek már nem szokták kigúnyolni egymást a testük miatt, ez kb általános iskolai színvonal...

okt. 27. 07:46
 7/29 anonim ***** válasza:
88%

Mondd meg nekik, hogy boldog emberek a saját dolgaikkal foglalkoznak, a boldogtalanok a mások cseszegetésével. Vagy valami hasonló szöveg.

A fogyáshoz pedig további sok sikert kívánok neked, járd a saját utadat egy egészségesebb élet felé.

okt. 27. 08:12
 8/29 anonim ***** válasza:
78%
Új munkahelyet keresel. Az ilyen emberek miatt vagyunk annyira evészavarosak.
okt. 27. 08:16
 9/29 anonim ***** válasza:
73%
"Kerlek Jani, hogy a jövőben ne tegyél megjegyzéseket a súlyomra és az étkezési szokásaimra mert számomra az zavaró."
okt. 27. 08:39
 10/29 anonim ***** válasza:
51%
Lehet, hogy nem rosszindulatúak, csak a stílusok egy kissé faragatlan. Ne foglalkozz velük, törődj magaddal! Mert a fogyással magaddal törődsz.
okt. 27. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!