Ezzel most piszkálódni akart?
Figyelt kérdés
Szakmai gyakorlaton voltunk egy vendéglátóhelyen. Jöttek másik iskolából is, ahol vannak romák is. Venni szerettem volna egy lufit, erre az egyik lány kérdezi hogy én vagyok Imre. Mondtam neki hogy nem, kérdeztem hogy milyen Imrére gondolt, mondta hogy a TikTokosra (nem tudok ki az). Aztán amikor megint vittem el lufit, akkor is Imrének hívott. A többiek nem mondtak semmit. Csak bensőséges poénnak szánta? Az egyik osztálytársam meg Attilának nevezett el, de hogy miért az jó kérdés.szept. 6. 20:41
1/6 anonim válasza:
Poen. Ez azt mondanam h ezutan hivj csak Attimrenek. :D Ha nem veszed a lapot poenkodasnal,akkor karotnyeltnek fognak tartani.
2/6 A kérdező kommentje:
Attilának az egyik osztálytársam nevezett
szept. 6. 22:07
4/6 anonim válasza:
Szerintem kicsit bolondozni akart veled, mert talán szimpatikusnak tűntél neki. Személyes tapasztalatból tudom, hogy ezt általában nehéz nem negatívként felfogni, de lehet hogy most nem volt semmilyen hátsószándék.
5/6 A kérdező kommentje:
De a többiek tényleg nem szóltak semmit
okt. 18. 21:52
6/6 anonim válasza:
akkor lehet, hogy tényleg bejöttél neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!