Mit tegyek ha piszkálódnak a súlyom miatt?
Pár hete kezdtem el fogyókúrázni. Nyilván én is látom a tükörben, hogy a mi a helyzet.
Viszont a munkatársaim folyamatosan cseszegetnek, hogy ilyen fiatalon hogy lehet feleslegem, hogy lehetek ilyen igénytelen, ők már rég kezdtek volna magukkal valamit és itt az ideje hogy végre lefogyjak.
A legnagyobb gond, hogy annyira nem akarok megfelelni ilyen rosszindulatú embereknek hogy inkább zabálnék hogy véletlenül se kelljen megfogadni a tanácsukat. A cél amiért elkezdtem dolgozni hirtelen másoknak való megfelelésbe csapott át és én MAGAM miatt kezdtem ebbe bele. Szóval fejbe tudom, hogy ez az én célom és hogy változtatni kell, de nem akarom hogy mások mondják meg nekem hogy mi a helyes és mi nem főleg ilyen stílusban.
Az a gond, hogy annyira elvette a kedvem az egésztől pedig már szépen haladtam az elmúlt hetekben. És nyilván még nem latszodik ez a 4 kg mínusz és egyszerűen nem akarom hogy bárki azt gondolja az ő cseszegetese miatt kezdtem ebbe bele amikor végre sikerül leadni az ossz. 15 kg felesleget.
Hogy rakjam magam helyre fejben?
22/L
160/70
Konkrétan itt ahol lakom a szakszervezetet kell értesíteni es a főnököt. A főnököt kötelezi a munkamiljö törvény hogy ne legyen se fizikai se pszichikai veszély ami a dolgozó egészségét veszélyezteti!
Azért piszkálnak, mert irigyek, lehet van rajtad arany, vagy jobb autód van, vagy szép az arcod, valami van ami az alja népet felpiszkálja és úgy érzik veled szembe megengedhetik maguknak, mert nem lesz következménye!
20-as, és honnan tudod, hogy a kérdező pl mozoghat?
Mert spec. én is voltam 70 kiló a 165 centimhez - ja, hogy komplikált törés miatt járni is alig bírtam nyolchónapon át, nem még sportolni - de persze a hozzád hasonló parasztoktól jöttek a megjegyzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!