Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Annak mi az oka hogy nem...

Annak mi az oka hogy nem álmodok negatívat a volt iskolai zaklatómmal?

Figyelt kérdés
A legtöbbször csak ignoráljuk egymást, de volt már olyan is hogy ököllel arconcsaptam, mert sértegetett. Általában azt hallom hogy ezek után sok embernek rémálomként térnek vissza ezek a dolgok.

jún. 25. 06:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kezded feldolgozni a multat
jún. 25. 06:25
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
En olyat szoktam almodni hogy olyan fiu kozeledik hozzan meg csokolgatni akar, aki a valosagba eszre se venne
jún. 25. 06:53
 3/8 kürtőskalácska ***** válasza:

Lehet hogy már nem is érdekel.

( De hogyha nem negatívag álmodsz róla akkor pozitívat? :D)

jún. 25. 08:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Semlegeset

jún. 25. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült lezárni. Megbocsájtottál neki és túltetted magad
jún. 25. 09:36
 6/8 anonim válasza:

Én két dolgot tippelek.

Vagy az, amit a fenti kettő mondott, vagy pedig a tudatalattid teljesen elzárta az egészet. Ez nem tudatos elzárás hanem automatikus védekezés, ezért nem is álmondsz róla

jún. 25. 22:42
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Helyreállt a lelki békéd.
jún. 26. 15:23
 8/8 anonim válasza:
szerintem azért mert már elfogadtad a multat és mert jó ember vagy és hamarabb bocsátottál meg az elmédben mind a szóban(úgy értem nekem is volt ilyen és elmentem sphiológushoz és azt mondta elösszőr én szóban akartam megbocsájtani de legbelül nem ment nekem akkor neked lehet pont ennek az elentkezője történt megbocsájtottál de még nem fogtad fel hogy ez megtörtént és gondolom így jönnek ezek az álmok
júl. 14. 12:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!