Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy velem kb. egykorú lányt elhívtam randizni (én is lány vagyok), és el is mentünk valami farsangi bál szerűségre, és tök jól is éreztük magunkat, nagyon jól éreztem magam a lány társaságában, olyan nyugtató és kellemes érzés volt a közelében lenni. Az álmomban tudtam is mi a neve, de már sajnos nem emlékszem, pedig felkutatnám annak reményében, hogy valós személy volt az álmomban.
Egyszerűen kíváncsi vagyok, mit jelenthet ez az álom. Megköszönöm az értelmes és segítőkész válaszokat! :)
febr. 1. 18:45
1/2 anonim válasza:
Vágysz valakire.Vágysz a kapcsolatra, vele való szórakozásra.Ám az álmok, híresek arról, hogy más személyként ábrázolják a te esetetben a lányt.
2/2 anonim válasza:
Ez egy nagyon szép és pozitív álom! 😊 Az álmok gyakran a tudatalattinkban zajló folyamatokat tükrözik, így néhány lehetséges jelentése lehet az amit az első írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!