Mit jelenthet ez az álom? Majdnem minden este ezt álmodom.
Elköltöztem a szülővárosomból 2,5 éve. Előtte is volt már, hogy pár hónapra elköltöztem onnan, de kb 2-4 hetente egyszer akkor is hazamentem. Most viszont először 50 km-re költöztem, utána pedig 400 km-re. Már több, mint éve vagyok 400 km-re a szülővárosomtól. Nem járok arra. Már nincsenek ott rokonaim, és nem is hiányzik a hely. Nem szerettem ott lakni. Sok rossz történt ott velem, és nagyon sok negatív ember vett ott engem körbe. Végén már barátaim sem voltak. Munkalehetőség is nulla volt, stb. Mégis az utóbbi hónapokban nagyon sűrűn álmodom azt, hogy ott vagyok. Sétálok a városban, ott vagyok bulizni, a régi házunkban vagyok(azt is utáltam egyébként), megyek a régi iskolámhoz, boltba megyek ott, stb. Sokszor álmodom azt is, hogy a párommal vagyok ott a városban, pedig őt már az itteni lakhelyemen ismertem meg, és soha életében nem volt a szülővárosomban.
Gyakran álmodom azt is, hogy egy régen elhunyt rokonommal vagyok a régi házunkban(aki ott élt velünk), és olyankor nagyon sírok mindig.
A jelenlegi lakhelyemet szeretem, és a házat is, szóval nem vágyom oda vissza ahonnan jöttem.
Mitől lehet ez? Mit jelenthet ez az álom?
Én már 20 éve elköltöztem Debrecenből , mégis az álmaim 90 %-ában ott vagyok.
Gondolom, azért vannak ezek az álmok, mert mélyen bent van a fejünkben a rengeteg emlék, hiszen valamikor ott éltünk..
17 évesen költöztem el a szülőházból (20éve), többször költöztem azóta, jelenleg 10 éve élek itt,messze onnan.
De ha azt álmodom, hogy otthon vagyok, mindig a gyermekkori házban vagyok.
Biztos a sok emlék az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!