Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Többször álmodom arról, hogy...

Többször álmodom arról, hogy különféle körülmények (helyzetek, helyek, szituációk)között azt veszem észre, hogy mezítelen vagyok. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Előtte még ruhában voltam, aztán egyszer csak már a nélkül járkálok. Ezt azonban teljesen természetesen teszem, és a környezetem is, mintha észre sem venné.

tegnap 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És mit szoktál mezítelenül csinálni?
tegnap 08:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem igazán emlékszem, de általában átlagos dolgokat. SEMMI SZEX, ha arra gondoltál volna.

Pl. Autóba pakolás, sétálás/biciklizés, stb. Semmi kirívó vagy extrém dolog. Bár már volt kisebb "pofoszkodás, birkózás" is, de az is "szexmentesen".

tegnap 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Akár azt is, hogy alvás közben fázni kezdesz vagy éppen az ellenkezője, meleged van.
tegnap 10:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Ilyenek nem szoktak lenni.
tegnap 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Esetleg önelfogadással kapcsolatos dolgok lehetnek. Lehet szeretnéd a környezetednek jobban önmagad adni, leereszteni a pajzsokat
tegnap 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!