Többször álmodom arról, hogy különféle körülmények (helyzetek, helyek, szituációk)között azt veszem észre, hogy mezítelen vagyok. Ez mit jelenthet?
Nem igazán emlékszem, de általában átlagos dolgokat. SEMMI SZEX, ha arra gondoltál volna.
Pl. Autóba pakolás, sétálás/biciklizés, stb. Semmi kirívó vagy extrém dolog. Bár már volt kisebb "pofoszkodás, birkózás" is, de az is "szexmentesen".
A barátaim meglehetősen jól ismernek, másokkal meg nem igazán tartok kapcsolatot.
Önelfogadásra pedig nincs szükség, tudom, hogy ki és milyen vagyok, ezzel nincs gondom.
Őszinteség, kitárulkozás, átláthatóság, önelfogadás, ami belőled fakad. Nem félsz ettől a leírásod alapján. Ez csak úgy jelen van, a személyiséged része. Ez egy ilyen álom lehet, amivel valójában nincs is feladatod, amennyiben semmi zavaró érzésed nincs az álmoddal kapcsolatban. Csak valahogy a gondolataidban te magad, a napi teendőid vannak és a személyiséged vetül ki.
De persze nem ismerlek. Valójában csak te derítheted fel, hogy ez mit jelent pontosan.
Nem gondolom, hogy az átlagtól bizonytalanabb, kiszolgáltatottabb lennék. Sem ezeknek, sem a "szégyenérzettnek" nem lehet hozzá köze. Nincs "pajzs" sem, amit le kellene ereszteni.
Kifejezetten nyitott, extrovertált személyiség vagyok, így a fentebb, illetve korábban említett dolgokat kérném mellőzni a lehetőségek közül. Sem azok, sem az azokhoz hasonló dolgokról nem lehet szó.
Olyanok válaszát várnám, akik a felsorolt lehetőségeken túl tudnak lépni, és szélesebb körű ismeretekkel rendelkeznek ebben a témában.
Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!