A lányok vagy a fiúk vizuális típúsuabbak?
Figyelt kérdés
A lányok jobban fantáziálnak, mint mi fiúk?#Vizuális szituációk
nov. 23. 23:01
1/3 anonim válasza:
Szerintem a férfiak vizuálisabb típusok (hajlandók külső alapján megítélni dolgokat), a nők pedig többet fantáziálnak.
De nyilván ez most egy saját véleményem, tapasztalatom, nincs előttem statisztika ezekről.
2/3 anonim válasza:
Szituációkban nem, de amúgy tanulás, tájékozódás, térbeli dolgok elképzelése terén totál vizuális vagyok, nőként.
3/3 anonim válasza:
Bizonyos férfiak szeretik magukat vizuálisabb típusnak beállítani, de ezt sztem csak azért csinálják, hogy igazolják azt, hogy akár párkapcsolat mellett is kocsányon lógó szemekkel bámulnak nőket meg válogatnak külsőre, mint a fene. De sztem alapvetően a nők inkább vizuálisak - igényesebbek magukra, a környezetükre, ízlésesebben öltözködnek. Ez pedig nekem inkább vizualitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!