Ha a nők nem annyira vizuális típusok akkor miért fordulnak meg a jó pasik után?
Figyelt kérdés
Múltkor az áruházban előttem sétált két (ránézésre) 17-18 év körüli kiscsaj, szemből pedig elment mellettünk két hasonló korú helyes srác. A két csaj alaposan utánuk nézett mikor már kb 50 méterre elmentek a pasik, engem meg észre se vettek a lányok...2022. máj. 13. 14:02
1/34 anonim válasza:
Hát, vannak olyan lányok, akik rá vannak izgulva a jól kinéző pasikra, mert nem bírnak magukkal. Ha egy tininek csak a pasik járnak a fejében, akkor meg fog fordulni a jól kinéző pasik után. De ez alapján nem szabad általánosítani....
2/34 anonim válasza:
Talán itt az ideje emberekként gondolni a nőkre, nem pedig (ferfiak által gyártott) sztereotipia kupacként, nem gondolod?
Nyilván megnéznek egy jóképű férfit. Nem is értem hogy ez miért furcsa.
3/34 anonim válasza:
Lol ebbe mi a fura. Alap h ok is megnezik a jo csavokat mint mi a jo noket
4/34 anonim válasza:
A férfiak mondják a nőkre, hogy nem vizuálisak, nem a nők.
5/34 anonim válasza:
"Ha egy tininek csak a pasik járnak a fejében" - Mi járjon a fejében egy kamasznak, akiben tombolnak a hormonok? A fiúk nem ugyanilyenek? És miért is baj ez? Ne legyünk már álszentek. Én sem vagyok már mai csirke, de azért nem felejtettem el, hogy én is voltam valaha kamasz is.
6/34 A kérdező kommentje:
#1 Az érdekes volt, hogy a srácok szinte rögtön megfordultak mikor elmentek a csajok mellettük, a lányok viszont akkor néztek hátra mikor a pasik már 10 lépésre voltak.
2022. máj. 13. 14:23
7/34 anonim válasza:
Akkor honnan veszed, hogy utánuk fordultak meg? Lehet, látták egy osztálytársukat vagy valami....
9/34 anonim válasza:
Kis naiv, komolyan azt hiszed, hogy a nők kevésbé vizuálisak? Hogy tetszik a fasz másik végén lenni?
10/34 A kérdező kommentje:
#7 Egyértelműen látszott hogy őket nézik, plusz nem is volt mögöttünk kb senki.
2022. máj. 13. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!