Ha a nők nem annyira vizuális típusok akkor miért fordulnak meg a jó pasik után?
Még Paula is az elszalasztott Hufnágel Pistiről álmodozik a szerencsétlen Mézga Géza mellett. Az ötye klubos mamákon kívül egy nőtől sem hallottam még, hogy elég, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél, de hidd el, fiatalon ők is a szép szál legényeket nézték meg.
Annyira nem vagyok nőként vizuális típus, hogy vizuálisan tanulok, nem tudok magolni. :-D Ezt a marhaságot csak a nőknél sikertelen pasik mantrázzák, hogy a nők nem vizuálisak.
#18 Tehát ha a ronda férfi kompenzál más területeken, akkor megszépül az arca a nő szemében ez esetben?
Mert olyat is írtak többen hogy nem tetszett nekik az adott férfi, de a belső tulajdonságai megszépitették, viszont mikor szétmentek, és elmult a ködös szerelem, újra rondának látták.
Szóval ha nem mindegy hogy kinek az arcába nézel, és kompenzálni kell ott már szerintem ekeve bukásra van itélve a dolog. Hosszútávon legalább is biztos. Szerintem így nem érdemes eröltetni.
"a pasi egy fokkal legyen szebb az ördögnél"
Egy '30-as evekbeli filmbol szarmazik ez a szolas. De most hirtelen nem jut eszembe, melyikbol.....
37F incel
"de szerintem egyiknek se volt még jóképű pasija."
Attól még tetszhet a Ferrari, hogy még nem volt olyan autóm, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!