Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a nők nem annyira vizuális...

Ha a nők nem annyira vizuális típusok akkor miért fordulnak meg a jó pasik után?

Figyelt kérdés
Múltkor az áruházban előttem sétált két (ránézésre) 17-18 év körüli kiscsaj, szemből pedig elment mellettünk két hasonló korú helyes srác. A két csaj alaposan utánuk nézett mikor már kb 50 méterre elmentek a pasik, engem meg észre se vettek a lányok...
2022. máj. 13. 14:02
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Még Paula is az elszalasztott Hufnágel Pistiről álmodozik a szerencsétlen Mézga Géza mellett. Az ötye klubos mamákon kívül egy nőtől sem hallottam még, hogy elég, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél, de hidd el, fiatalon ők is a szép szál legényeket nézték meg.

Annyira nem vagyok nőként vizuális típus, hogy vizuálisan tanulok, nem tudok magolni. :-D Ezt a marhaságot csak a nőknél sikertelen pasik mantrázzák, hogy a nők nem vizuálisak.

2022. máj. 13. 18:40
 22/34 A kérdező kommentje:

#18 Tehát ha a ronda férfi kompenzál más területeken, akkor megszépül az arca a nő szemében ez esetben?

Mert olyat is írtak többen hogy nem tetszett nekik az adott férfi, de a belső tulajdonságai megszépitették, viszont mikor szétmentek, és elmult a ködös szerelem, újra rondának látták.

Szóval ha nem mindegy hogy kinek az arcába nézel, és kompenzálni kell ott már szerintem ekeve bukásra van itélve a dolog. Hosszútávon legalább is biztos. Szerintem így nem érdemes eröltetni.

2022. máj. 13. 18:48
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne szamitana a kulso IS. Sok csavoba mind2 megvan ugyhogy kossetek fel a gatyat 😀
2022. máj. 13. 19:23
 24/34 anonim ***** válasza:
22%

"a pasi egy fokkal legyen szebb az ördögnél"

Egy '30-as evekbeli filmbol szarmazik ez a szolas. De most hirtelen nem jut eszembe, melyikbol.....

37F incel

2022. máj. 14. 04:09
 25/34 anonim ***** válasza:
14%
Sose fordultam még meg senki után sem😅 Hidegen hagy az egész
2022. máj. 17. 10:10
 26/34 anonim ***** válasza:
Alacsony lehet a teszto szinted akkor 🤔
2022. máj. 18. 07:30
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Sok nő ossza itt az észt hogy számít a külső, de szerintem egyiknek se volt még jóképű pasija.
2022. júl. 6. 13:10
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

"de szerintem egyiknek se volt még jóképű pasija."

Attól még tetszhet a Ferrari, hogy még nem volt olyan autóm, nem?

2022. júl. 6. 14:03
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
#28 Igen, de miért nincs ferrárid ha arra vágysz?
2022. júl. 6. 14:10
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem vágyok rá, csak tetszik vizuálisan. :-)
2022. júl. 6. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!