Ha a nők nem annyira vizuális típusok akkor miért fordulnak meg a jó pasik után?
Figyelt kérdés
Múltkor az áruházban előttem sétált két (ránézésre) 17-18 év körüli kiscsaj, szemből pedig elment mellettünk két hasonló korú helyes srác. A két csaj alaposan utánuk nézett mikor már kb 50 méterre elmentek a pasik, engem meg észre se vettek a lányok...2022. máj. 13. 14:02
31/34 anonim válasza:
Megnézem a jó pasikat is, mert vak nem vagyok, de otthonra nem kell, mert szeretek egyedül élni.
34/34 anonim válasza:
Kérdező. Nyilván azért nem fordultak meg utánad is a lányok mert az a két fiatal srác sokkal helyesebb volt mint te. Ennyi. Nem kell túlmisztifikálni, és irigykedni.
Te is a jó csajok után fordulsz meg, és nem az átlag Marcsikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!