Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak olyan szituációk,...

Vannak olyan szituációk, amikben bátrabb lettél, amióta gyermeked van?

Figyelt kérdés

Én azt vettem észre, hogy amióta babát szültem (1,5 éve), vannak dolgok, szituációk, amikben nem félek, szorongok úgy, mint előtte.

Tudjátok, amikor számít mások megítélése, véleménye.

Észreveszem magamon, hogy amikkel régen foglalkoztam, azok most annyira nem számítanak és ezért sokkal bátrabb vagyok.

Annyi kellemetlen szitut kellett megélnem (pl. szülés alatt/ után), hogy annyira bagatelnek tűnnek azok a dolgok, amiket korábban nagy dolognak éreztem.

Nem tudom mennyire tudtam jól megfogalmazni a gondolataimat 😅

2023. szept. 21. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Igen,ez ilyen. Magabiztosabb,bátrabb lesz a nő szülés után. Szerintem ezt mindenki átéli. Kell is a magabiztosság egy újszülötthöz. Ki van ez találva 😀.
2023. szept. 21. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen nálam
2023. szept. 21. 22:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt erzem, kedves kérdező.

Sokkal magabiztosabb, nyitotabb és batrabb vagyok, mióta megszületett a kislányom.

2023. szept. 21. 23:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is.
2023. szept. 21. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a rovar fóbia enyhült. Úgyhogy igen, rengeteg szituációban bátrabb lettem emiatt. 💪☺️
2023. szept. 21. 23:38
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
En csak annyit vettem eszre, hogy konnyebben kezdek el vadidegen emberekkel (ezesetben nyilvan anyukakkal) beszelgetni.
2023. szept. 22. 07:46
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen nálam is van.

A legfurcsább az volt most a napokban, mikor utaztunk. Alapból mindig rettegek a repüléstől, de most, miután láttam, hogy az egy éves kisfiam jól viseli az utat, maga a repülés fel sem tűnt 🙂

De ezen kívül is van egy csomó dolog, amin eddig biztos szorongtam volna, most meg elintézem magamban annyival, hogy muszáj vagyok megoldani, valahogy biztos menni fog. 🙂

2023. szept. 22. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Igen. Én eléggé féltem az idegen férfiaktól, meghúztam magam. Aztán egyszer az egyik nagydarab apukarám orditott, mert szolni merészeltem a kis angyalkájának, hogy ne lökje le a fuamat a mászokáról. Életemben először visszaszóltam. És nem féltem. Olyan dühös lett, hogy tíz centiről ordított az arcomba, hogy normalis vagy, idiota p.csa. tök higgadtan mondtam neki, hogy ha folytatja a balhézást, rendőrt hívok. Befogta. Akkor jöttem rá, hogy már nem félek senkitől. Amiota anya vagyok.
2023. szept. 22. 09:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk kemény sztori 😳

2023. szept. 22. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!