Vannak olyan szituációk, amikben bátrabb lettél, amióta gyermeked van?
Én azt vettem észre, hogy amióta babát szültem (1,5 éve), vannak dolgok, szituációk, amikben nem félek, szorongok úgy, mint előtte.
Tudjátok, amikor számít mások megítélése, véleménye.
Észreveszem magamon, hogy amikkel régen foglalkoztam, azok most annyira nem számítanak és ezért sokkal bátrabb vagyok.
Annyi kellemetlen szitut kellett megélnem (pl. szülés alatt/ után), hogy annyira bagatelnek tűnnek azok a dolgok, amiket korábban nagy dolognak éreztem.
Nem tudom mennyire tudtam jól megfogalmazni a gondolataimat 😅
Ugyanezt erzem, kedves kérdező.
Sokkal magabiztosabb, nyitotabb és batrabb vagyok, mióta megszületett a kislányom.
Ilyen nálam is van.
A legfurcsább az volt most a napokban, mikor utaztunk. Alapból mindig rettegek a repüléstől, de most, miután láttam, hogy az egy éves kisfiam jól viseli az utat, maga a repülés fel sem tűnt 🙂
De ezen kívül is van egy csomó dolog, amin eddig biztos szorongtam volna, most meg elintézem magamban annyival, hogy muszáj vagyok megoldani, valahogy biztos menni fog. 🙂
Ez mondjuk kemény sztori 😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!