Mi volt az a helyzet, szituáció és hol voltatok, amikor gyermeked hisztije miatt kellemetlenül/kényelmetlenül érezted magad?
Buszon, másfél-kettő lehetett a lányom. Dupla ülés belső ülésén ültünk, kiflibe vágta magát és üvöltött, fetrengett, a csizmáját is lerugdalta a lábáról.
Pontosan már nem emlékszem, mi baja volt, mert évekkel ezelőtt történt, csak arra emlékszem, hogy későn indultunk valahonnan haza, sokat kellett várni a buszra és azzal még 20 percet menni, elfogyott a cérnája.
Egy "cuki néni" meg beszólt, hogy "jajj, csak a rossz gyerekek csinálnak ilyet!", na ettől az agyam végleg eldurrant. :o)
Amúgy a gyerekeim inkább csak zárt falak között hisztiznek, idegen környezetben kevésbé, sokan nem is hiszik, mert hiába mondom, hogy otthon szoktak balhézni. :o))
Ja, és az lemaradt, hogy közben még mellettem is ült valaki, akt rugdosott, de nem igazán tudtam lefogni úgy, hogy ne érjen hozzá...
első
A kislányom 1,5 éves volt mikor a piacon földhöz vágta magát mert nem vettem meg neki a a 20. dolgot.....Erre egy mamika odaszól hogy miért nem veszem meg a gyereknek amit akar..Na én lettem a szívtelen anyuka, de azt nem látta hogy a babakocsi alja teli volt minden franccal.
Ő most már 3,5 éves.
De most van egy másfél éves kisfiam,akivel múlt héten mentünk dokihoz.Teli volt pici babával a váróterem.Odament egy két hetes babához és úgy megrántotta a kislábát meg megszorította.Aztán pár perc után odament egy másik anyukához aki egy hat hós babát fogotta kezében, megrántotta a kislány lábát úgy hogy azthittem az anyja leejti.Már ekkor vörös volt a fejem.És még ennek tetejére majdnem megvert egy vele egyidős kislányt.Azt hittem elsüllyedek.Sosem verekszik nem tudom mi történt vele...:-(
Ja még egyett tudok ezt a 3,5 évesem csinálta tegnap.Elmentünk fénymásolni.Míg én vártam a papírokat a kislány nézelődött.Egyszer jön odfa hozzám az egyik eladó hogy a kislány a zsebébe tett valamit.majd elsüllyedtem.Nagyon leszidtam.Aztán átvándoroltunk a szemközti gyógyszertárba.Jövünk ki és mutatja hogy a zsebébe tett vmit (édesítőszer volt).Visszavittük és bocsánatot kért.Megint leszidtam.De szerintem diregt csinálta mert most ilyen makrancos korszakát éli.
Úgyhogy két nap alatt a füld alá süllyedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!