Többször álmodom arról, hogy különféle körülmények (helyzetek, helyek, szituációk)között azt veszem észre, hogy mezítelen vagyok. Ez mit jelenthet?
Ne haragudj, nagyon visszautasító vagy. Értem, stabil önképed van magadról. De azért mégsem a hozzászólókat kéne bántanod. Mint írod, nem vagy az átlagnál bizonytalanabb, kiszolgáltatottabb. Ennek azt is kell jelentenie, hogy vannak neked is ilyen érzéseid, mint az átlagnak. Bármilyen apró érzés, gondolat okozhat álmot, nem csak a nagy, drámai traumák. Az életedbe kerülő új személy, inger miatt is lehet például olyan gondolatod, hogy nyitsz, megmutatod magad.
De, mint korábban próbáltam utalni erre, nem biztos, hogy ezzel az álommal neked nagy dolgod van, ha nem vált ki belőled kellemetlenséget. Viszont az is beszédes lehet, hogy mekkora benned a visszautasítás.
Na, ez most az a tipikus szöveg, hogy "a tagadással tulajdonképpen beismered".
Ha férfiként tagadom, hogy nő vagyok, akkor szerinted biztos nő vagyok?!
Kösz, de az ilyenekből nem kérek. Ellenben örülnék, ha túllépnénk már ezen...
Mondták már, hogy vannak objektív tények és szubjektív vélemények? Nem mellesleg férfiként azt szokás állítani, hogy férfi vagy, nem tagadni a női nemedet.
Arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy mi nem ismerünk személyesen. Ne tőlünk várd, hogy megoldjuk a problémádat. És igenis ezekből az írásaidból tudunk következtetést levonni. Abból, hogy visszaszólogatsz, szerintem elég lekezelő stílusban.
Szerintem már kétszer adtam neked abszolút normális választ, akkor is, ha nem tartod igaznak. Ez az oldal ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!