Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtam egy érdekeset....

Álmodtam egy érdekeset. Leírom. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Színházban voltam (abszolút nem jellemző rám a való életben, hogy színházba járjak). Kiöltözve (ez sem jellemző, utálok öltözködni).

Egyszer csak odajön valami programszervező-féle és azt mondja, hogy: "Te leszel, aki a függönyt kezeli". Aztán odavittek egy asztalhoz, egy könyvelő-féle hölgy oda is adta a gázsimat, euróban. Talán 40-50 eurónyi papírpénz volt. Alá is kellett írni. Zsebretettem a pénzt.

Aztán azzal telt az idő, hogy kerestem a rendeltetési helyemet. Arra emlékszem, hogy nem mertem senkit sem megszólítani, alkalmazottakat sem, mert tudtam, hogy az utcáról jöttem be, hát furcsállnák, hogy "ez a hülye miért keresi a zsinórpadlást..."

Aztán ahogy kerestem, közeledett az este, a kezdés, mindenhol kabátok, öltöztek a fellépők gyerekek is voltak (valamilyen össznépi gálarendezvény - úgy nagyjából, táncruhások, gyerekcsoportok, satöbbik.

Végül valahogy felvergődtem a negyedik szintre, ahol sejtettem a küldetésem helyét, aztán ott közölték, hogy "Nincs szükség függönyösre."

Az utolsó álombeli gondolatom az volt, hogy "végül is le vagytok tojva, ha már ide is adtátok a pénzt, amire nem is számítottam".

Végül is keserédes volt a végkicsengése, de az álom nagy része nyomasztó volt. Az főleg, hogy azon izgultam, hogy hogyan is kell ezt csinálni, meg nehogy elrontsak valamit.

ma 08:24
 1/2 A kérdező kommentje:
Vagy áttegyem a "Politika" rovatba, hátha ott többen olvassák?...
ma 08:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet valamiféle útkeresés is az életedben, hogy merre kellene továbblépned.

Lehet párkapcsolati, baráti, rokonsági, stb szempontból is, de mivem munkával kapcsolatos az álom, inkább a szakmai karriered előmenetele szempontjából lehet érdekesebb ez a belső sugallat.

ma 08:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!