Álmodtam egy érdekeset. Leírom. Mit jelenthet?
Színházban voltam (abszolút nem jellemző rám a való életben, hogy színházba járjak). Kiöltözve (ez sem jellemző, utálok öltözködni).
Egyszer csak odajön valami programszervező-féle és azt mondja, hogy: "Te leszel, aki a függönyt kezeli". Aztán odavittek egy asztalhoz, egy könyvelő-féle hölgy oda is adta a gázsimat, euróban. Talán 40-50 eurónyi papírpénz volt. Alá is kellett írni. Zsebretettem a pénzt.
Aztán azzal telt az idő, hogy kerestem a rendeltetési helyemet. Arra emlékszem, hogy nem mertem senkit sem megszólítani, alkalmazottakat sem, mert tudtam, hogy az utcáról jöttem be, hát furcsállnák, hogy "ez a hülye miért keresi a zsinórpadlást..."
Aztán ahogy kerestem, közeledett az este, a kezdés, mindenhol kabátok, öltöztek a fellépők gyerekek is voltak (valamilyen össznépi gálarendezvény - úgy nagyjából, táncruhások, gyerekcsoportok, satöbbik.
Végül valahogy felvergődtem a negyedik szintre, ahol sejtettem a küldetésem helyét, aztán ott közölték, hogy "Nincs szükség függönyösre."
Az utolsó álombeli gondolatom az volt, hogy "végül is le vagytok tojva, ha már ide is adtátok a pénzt, amire nem is számítottam".
Végül is keserédes volt a végkicsengése, de az álom nagy része nyomasztó volt. Az főleg, hogy azon izgultam, hogy hogyan is kell ezt csinálni, meg nehogy elrontsak valamit.
Szerintem lehet valamiféle útkeresés is az életedben, hogy merre kellene továbblépned.
Lehet párkapcsolati, baráti, rokonsági, stb szempontból is, de mivem munkával kapcsolatos az álom, inkább a szakmai karriered előmenetele szempontjából lehet érdekesebb ez a belső sugallat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!