Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt almodtam hogy a fogam...

Azt almodtam hogy a fogam kozepen ilyen szuvasodas volt vagy ilyen fekete folt es kiesett es megijedtem es hivni akartam az orvost Ez mit jelent? Nagyon felek mert sokan azt mondjak hogy halal esett

Figyelt kérdés

jan. 18. 12:34
 1/2 Szervizmérnök úr ***** válasza:
21%

Általában a fogak kilazulása, kiesése, ahhoz társul, amikor valaki álmában csikorgatja a fogát, avagy görcsösen rág valamit álmában.

Az álom ennek mellékhatása.

Alkalmi esetben nincs jelentősége szerintem, betudható valami nehéz vacsorának, rémálmoknak, ami bárkivel előfordulhat.

Krónikus / kóros megnyilvánulása a bruxizmus, ami már kezelést igényelhet, szakember igénybevételét.

Nem ezotéria, nincs ezotéria, főleg mióta Andersen meghalt, a mesék világának leáldozott.

jan. 18. 15:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Meg kell változtatnod életed. Ez így nem mehet tovább.
jan. 19. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!