Fekete folt wc papíron? Nagyon megijedtem!
Sziasztok!
Nagyon fura kérdés lesz ez, de iszonyat félek most, főleg hogy hipochonder is vagyok. Szóval ma kétszer volt egy kis hasmenésem,ami nehezen jött ki. Lány vagyok, és mensim végén tartok, ilyenkor már csak sötét kis alvadt cucc jön ki (bocs nem tudom finomabban leírni :D ).
Szóval nagydolog után ahogy töröltem magam hát láttam egy fekete foltot is a papíron, ami vérnek tűnt nekem közelről.. Olyan szinten megijedtem, totálisan kivagyok. És nem emlékszem - hát ki figyelgetné ugye - hogy honnan, mennyire előlről húztam a papírt és a kevés mensi lehetett-e rajta valahogy. Nagyon félek, mert ha épp nem vacakolna a hasam lehet nem ijedtem volna meg ennyire, mert az logikusabbnak tűnne, de így igen!
mármint hogy mensiből?
mert én jelenleg attól rettegek, hogy mi van ha nem hüvelyből jött.
Közben mikor voltam pisilni kíváncsi voltam, hátul töröltem csak meg magam és úgy is ment rá a vérből valóban. Úgyhogy valószínű igazatok van (:
Köszi hogy megnyugtattatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!